Eu sunt...Sincer,sunt mandru de asta chiar daca sunt foarte putine fete care apreciaza asta.Intr-adevar sunt mult prea romantic si sensibil dar merita Numai bine
@ѕмііLε nu e romantism ceea ce ti-a spus el
Prefer sa te uiti la ultima mea intrebare, poate faci diferenta THX
Al meu? E.perfect.Se comporta exact asa cum ar trebui:nici nu face ca mine tot timpul, insa nici nu face totul numai contra...cateodata.Nu am de ce sa ma plang la el, in afara faptului ca face glume proaste din cand in cand...Insa e normal:nici-un om nu e perfect.
Nu as schimba nimic la el.
Da, cred ca exista.Din cand in cand orice baiat este tandru si romantic cu iubita lui, iar asta e cel mai important.
ѕмііLε : =]]] astea.s doar puerii pe care orice baiat le spune!
Mda mai sunt tipi romantici. Depinde si de fata Depinde cat te tantra si protectoare esti cu el chiar daca el e baiatu' si ar trebui sa fie invers.
Pai sincerr acum nu mai iss cu el. dar pot sa zic ca are un ego ff mare. ( bine ii dau si dreptate. din cauza fetelor ).un pic amuzant. si nimic mai mult. si referitor la intrebare ta : Nu cred ca mai sunt baieti romantici, sau doar 1-2%.RARR!
Nu sunt fata dar eu sunt romantic si nu cred ca mai is multi baieti romantici mai vreo 2 3 %
Daa .
cum sa nu fie?! :o
de ex, uite ce mi-a zis pr meu chiar azii
El : eu nu te plac neaparat pentru ca arati bine.eu te plac pentru felul de a fi
El : prostuta [in modul bun] si foarte desteapta
Eu : ooo`. ce frumoss`. wai ca ma topesc =pe~
El :
Pentru mine e perfect .
DeniiiiLoveU întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonimcunume întreabă: