| Darius_6848 a întrebat:

Pt fete big grin ia spuneti voi fetele ce va place sa faceti, dragoste sau sex.
argumentati de ce. funda cel mai explicit raspuns

5 răspunsuri:
| eelenaly a răspuns:

Dupa parerea mea daca o faci cu persoana pe care o iubesti ar trebui sa incepi cu a face dragoste cum a spus si larysa dai tot pentru persoana iubita e o altfel de placere dar dupa o perioada poti sa incepi a face niste nebunii care sunt din categoria sex le poti combina impreuna iar la sfarsit e super okey adica oferi placere si iti poti face si fanteziile pe care le ai ...la dragoste e mai lent mai senzual sunt alte sentimente insa nici fanteziile fiecaruia nu trebuie lasate deopartewinking

| ionyionelutza a răspuns:

Pai dragoste. dupa parerea mea dragostea implica sentimente si cand existe sentimente pasiunea este mai mare si te simti mai bine, sex poti face cu oricine (cu oricine vrei si nu trebuie sa existe sent) dar nu implica o asa mare pasiune este ceva pentru a te simti bine si pentru ati satisface nevoile

| OneBoy a răspuns:

De ce totul se rezuma la SEX?

Mda... se pare ca iubirea a disparut straight face!

| RheaLustzig a răspuns:

*retard-pitzi mode on*
^_^ sex ora la viteza...Se stie.
*retard-pitzi mode off*
Pai desigur ca Dragoste. Cand zici ca faci sex cu cineva suna vulgar. Cand zici ca faci dragoste suna altfel. Mai decent si mai romantic. Si nu sexul naste dragostea. Cei care practica sexul ca un sport sunt niste pacatosi laughing. Cred ca ei nu stiu ca desfranarea e pacat.

| larysa_5081 a răspuns:

Pai in primul rand dragoste pentru ca iti dai acel ceva din tine. cand faci dragoste cu persoana iubita este mai special fiinda acesta te satisface si iti ofera ceea ce ai nevoie. in legatura cu sexul mai putin.cand faci sex o faci doar pentru a te relaxa dar si pentru a te simti bine dar vreau sa spun ca si la dragostte e tot la fel.