Sa fie direct si sa se bage in seama. Si da, prefer si eu prima varianta. Urasc baietii care se baga in seama cu vorbe de genu "vaii papusa dar ce bine arati", "scumpa nu ma scoti la un suc", "imi place parul tau, ce sapon folosesti"))
Pe min enu prea ma intereseaza astia care ma abordeaza pe strada si despre care nu stiu nimic
dar pentru altele cred ca prima varianta e buna. nu uita sa fi dragut si sa zambesti
De-acord cu De azi sunt Nimeni!
cred ca ar fi ok daca prima data ar zambi si te-ar privi mai apoi asteapta sa-i zambesti si tu, iar apoi sa inceapa o conversatie cu tine ca asa daca fiecare pleaca in drumul lui, poate nu o sa ne mai vedem prea curand
si prefer si eu prima varianta un salut, o intrebare de genul cum te cheama, daca esti din zona, cati ani ai,... si nu-mi place de loc cei care folosesc cuinte de genul draga, printesa, papusa x( sau tot felul de replici luate de pe google, de genul ai zambit sau a rasarit soarele?
De obicei ma bag eu in seama daca un baiat prefera sa zambeasca si sa mearga mai departe. si prefer prima varianta
De acord cu omida.
nu`mi plac baietii aia care te abordeaza asa: HEI PAPUSA CE BUNA ESTI, CAND MERGEM LA UN SUC? sau cei care se tin dupa tine, pana te plictisesti de ei si le dai id`ul doar sa scapi de ei.
mi se par niste mitocani
Pai daca ar fi direct nu ar merge fiindca mi s-ar parea un baiat mishtocar(dar nu mar deranja) a doua varianta mi se pare mai romantica, dar mai enervanta.Imi aduc aminte de o intamplare asemanatoare:un tip le-a incercat amandoua variantele dar mie nu imi conveaneau nici una in ciuda faptului ca il placeam
Dic da bosule si eu sunt genu care aceleasi vbe mai foloseste, sincer gasesti niste fete frumoase care iti iau ochii eh.si daca incerci sa te bagi inseama asa mai cu japca... unele zic ca suntem cocalari...adevarat fetelor doar nu umblam cu manele la maxim pe strada.imbracati intr-un hal.etc.totusi astea sunt lesbi? sau adevarat au ceva la cap.bossule fiecare baiat are vrajeala necesara pentru orice fata