Am cunoscut la un moment dat un tip care dansa de vreo 5 ani cam tot ce misca in materie. Eu dansez ca matura in debara, dar cand ne-am luat la vorba am gasit in el mai multe carti citite si mai multe inteligenta decat in multi pseudo-intelectuali. Desigur nu eram niciunul pe palcul celuilalt pentru o relatie si nici nu cautam asta, dar asta inseamna ca stereotipurile legate de o meserie nu se verifica, iar iepurele poate sari de oriunde. Ca in aceeasi seara am vazut si niste dansatori intr-un club de nu puteau lega 2 vorbe, asta e alta poveste...
Da.si nu conteaza daca e dansator sau nu. daca danseaza nu stiu ce dans.nu conteaza... Daca iti place de el bine nu pa! Fundita ceva?
POti alege de cine sa te indragostesti? Mie nu mi s-a intamplat sa pot alege dar daca as putea m-as indragosti.
. Da Logik. m-am indragostit deja o data de un tip care dansa. si inca mai danseaza street dance! si mie imi place ft mult. este ceva ce aveam in ccomun chiar daca eu nu dansam bine ca el. ceva ceva stiu. si muzica aceea o askultam si o askult in continuare. sunt elemente ce te si apropie de accea persoana...
Deci dc nu?:*>
Puteai sa intrebi daca ma pot indragosti de un gunoier si era acelasi raspuns pentru mine: Nu aleg eu de cine ma indragostesc, si nu ma indragostesc de meseria lui!
Nu e logic?!
Da dc nu? Adica tot om sunt si dansatorii indiferent de genul d dans :p si daca are sentimente pentru mine fii sigura ca m-as indragostii
take care!
Da, de ce nu? Chiar mi s-ar parea interesant. Mi se pare foarte tare sa fiu cu cineva care danseaza si daca o face si bine sa faca doua-trei miscari sa-i dea pe toti pe spate. Plus ca dansatorii sunt cool si arata bine .
linarkfts întreabă: