Exista lucrari de psihologie care te invata cum sa "tratezi" timiditatea (timiditatea nu se vindeca, se trateaza). Invata in primul rand sa zambesti (sincer daca se poate), sa privesti lumea in ochi si sa nu fugi de privirea lor, foloseste-ti simtul umorului (tranteste cate-o gluma), gandeste-te ca nimeni nu e perfect si.imagineazati-i pe ceilalti in posturile cele mai hoioase atunci cand stau de vorba cu tine.
Legat de cum sa actionezi fata de un prieten/iubit (ce crezi tu ca e): incurajeaza-l, vorbeste cu el cat mai multe si da-i dreptate, fa-l sa aiba incredere in el, da-i de inteles ca nu are de ce sa fie rusinos fata de tine. Daca nu deschide el discutia, fa-o tu! Nu trebuie sa ii marturisesti tu sentimente, le va banui dupa cum te comporti.
Sa fiti iubiti, eventual sa il feresti de probleme gen minor nu major si toate cele bune! PS : Nu ii da mesaje de dragoste sau mailuri! Ps2. Cand o sa ai copii sa nu faci lectii cu ei ca le distrugi viitorul.
1. Nu stiu cu ce poate fi condamnata o persoana atunci cand renunta la o persoana pentru alta persoana atat timp cat nu si-a asumat nimic fata de ea.
2. Nu diferenta de varsta ar fi problema, ci varsta ta! Nu crezi ca e prea devreme sa te gandesti la chestii de genu asta? Faptul ca iti e simpatica o persoana nu inseamna ca trebuie sa va implicati intr-o relatie serioasa.
3. Baietii au o imagiantie uneori prea bogata; uneora e de-ajuns sa le dai din senin un simplu telefon sa-i intrebi ce fac...si vor incepe sa se gandeasca la multe lucruri. Uneori e de-ajuns sa ii acorzi un feedback pozitiv.
Totusi, sunt de parere ca te grabesti, ar trebui sa fie alte lucruri care sa te preocupe mai mult acum, restul vor veni de la sine la momentul potrivit.
Mi-am cerut scuze ca am scris mult! si nu cat am scris mi nelamurirea ori dati si voi un raspuns calumea de ajutor ori abtinetiva plisz si problema mea era alta am scris mult ca am scris mai explicit dupa aia era bai ca n-am scris sa se inteleaga situatia.inainte sa-mi dati sfatu cititii cu atentie
Nu ma prea grabesc altele la varsta mea dej is sparte eu nu-s genu party all the time. cu alte chesti gen scoala n-am treaba nu vreau sa ma bag cu el sa ma aerd sa fiu cool nu-s piti. adevaru ii ca el i timid si nu stiu ce sa fac ca mis si eu timida de intr-un pamant.si despre varsta nu-i bai poate sa astepte unele chesti nu-i genu te ard si m-am tirat la next girl