| AproapeDeInimaTa a întrebat:

Pt voi ce conteaza mai mult dragostea sau banii?
Nu le inteleg pe unele fete/femei de ce dau cu piciorul la o iubire adevarata in schimbul banilor?
funda+vot kiss

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu-i nevoie sa le intelegi, ajunge sa nu faci ca ele.
Dragostea adevarata nu o poti cumpara cu bani!

9 răspunsuri:
| ela_4410 a răspuns:

Pentru mine conteaza mai mult dragostea.Nu as da cu piciorul unei iubiri adevarate nici pentru toti bani din lume.

| Somberヅ a răspuns:

Pai eu sunt baiat.Dar pentru mine nu conteaza banii.Conteaza doar dragostea. Daca o persoana te iubeste trebuie so iubesti si tu.La mine nu conteaza banii... Funda?puppy dog eyes

| Larry12 a răspuns:

Dragoste. nu conteaza daca ai bani daca nu te iubeste cineva, pentru ca nu ai avea pe ce sa ii cheltui in afara de tine.
eu am ales dragostea pentru ca daca cineva te iubeste atunci sunt impreuna si tot bani fac

| koji567 a răspuns:

Dragoste

| Pandicorn123 a răspuns:

Pentru mine conteaza mai mult dragostea, si asa ar trebui sa conteze pentru toata lumea. sper ca te-am ajutat

| anushk a răspuns:

Nu toate fetele gandesc asa.sunt unele fete care aspira la mai mult si in loc sa isi castige banul cinstit, prefera calea cea mai usoara.nu le judec, dar sincer nu le inteleg nici eu! iubirea adevarata e ceva mai presus de toate.eu una prefer sa traiesc o astfel de iubire si banii...ma multumesc cu cat am.

| DorelSudoru a răspuns:

Bani pentru ca intretin dragostea!

| ankappa a răspuns:

Buna dullse:*
stiu,desi sunt fata mi se pare o prostie.

Dau exemplu pe irina; chiar crezi ca a fost dragoste nebuna? NU!
Si'a distrus frumusetea si tineretea din cauza unor nenorociti de bani...
Unele sunt invatate cu bani, cu haine de fite,cu telefon de ultima generaTie,sa vina masina in fata scarii...
Multe cupluri sunt deformate,daca ai observat,
sunt fete SUPERBE cu niste babalaci langa ele sau niste urati, mi'e mila de ele intr'un fel...dar ele au ales asta.
Nu stiu daca iti plac filmele indiene, eu iti recomand unul: kites.
Un film superb. L'am vazut de 2 ori dar tot nu m-am putut abtine din plans.
Cand ai timp, cauta pe google:filmul kites online sau intra pe www.cinemarx.ro si dai'i cautare kites
e o poveste impresionanta de dragoste bazata pe tema asta(intrebarea pusa de tine)

| Anne_9288 a răspuns:

Sunt inca destul de mica, la 15 ani sa ma intereseze banii, deci tot dragostea mi se pare mult mai faina:Xlaughing

Întrebări similare