Daca e dependent inseamna ca o sa ai un catelush langa tine sau un copil pe care trebuie sa il cresti tot timpul.deci e mai bine sa renunti la idee.
Chiar daca o sa reusesti sa il innebunesti, chestia asta n-o sa dureze anii, o sa-i treaca rapid.
Eu l-am inebunit pe unu' dandu'i "maximuri". Pot sa-ti dau exemple anumite situatii, altfel nu-mi dau seama cum sa-ti explc sa intelegi.
Adica, stiam ca se excita daca-l atinge o fata pe gat, cand am fost cu el intr'un parc mai plin cu boschetii am rupt un boschete de ala si il gadilam pe gat, ma intreaba el"Stii ce se intampla daca mai faci asa? Vrei sa te musc de buric?", la care eu ii raspundeam foarte pasiva"Nu inteleg ce mai astepti" si tot felul de maruntaie de astea care sa-l infierbante cu totu'. Asa l-am facut sa ma adore, eu il adoram de mai mult timp pe el.
Bafta.
Prefer sa am un barbat, nu carpa langa mine, care sa imi zica "da" la orice. ASlege sa ai o relatie bazata pe respect si afectiune si nu o dependenta care duce la tulburari de echilibru. Fii tu insati, nu fi paranoica si demonstreaza ca are ceva de calitate langa el; daca e baiat destept se prinde singur si se comporta in consecinta.
In primul rand sa arate bine si ma inebuneste la o fata chestia cu lasatul greu, adica sa se lase greu cucerita, sa o vad cum toti se uita dupa ea in timp ce eu vreau sa fie doar a mea, ma inebuneste faptul ca stiu ca si ea vrea sa fiu al iei, sa ma ignore ironic adica sa imi faca in ciuda intr-un fel, sa imi faca cu ochiul dar discret si foarte sexy, atunci cand trec cu prietrenii pe langa ea si ii fac cu mana sau o salut ea sa imi faca cu mana dar doar din degete (sper sa se inteleaga ce am vrut sa spun ) si sa imi faca ceva de genul :*, sa fie smeghera, o mica bandita . fata mea asa a facut si a reusit, o ador si o iubesc sunt practic dependent de ea :X
De ce vrei sa fie un baiat obsedat de tine? Iti spun, din proprie experienta. in prima saptamana o sa te crezi in centrul atentiei, a 2 a o sa fie ceva gen " o.ca. a inceput sa-mi displacaaa". A 3 a deja o sa te dai cu capu` de pereti. Dar daca esti asa disperata dupa atentie. fa-i ce doreste si... have fun
Si daca esti intr-o rel? si vr sa-ti faci pr dependent de tine sau sa te placa mai mult?
anonim_4396 întreabă:
I'mPerfect(a)! întreabă:
KatiMe27 întreabă: