Cosmy, afirmatia asta te face pe tine mai prost decat cele care poarta sutien.
Cum am putea merge pe strada fara sutien, sa ni se vada prin bluza sanii. Sutienul nu trebuie neaparat sa fie cu burete, cu push up sau alte lucruri. E ceva de "acoperire", de sustinere. Cum i-ar sta unei fete sa mearga repede si sa-i joace sanii, sau sa alerge. mai rau. Sutienul poate face sanii sa arate mai bine, in functie de haine. Unele haine pur si simplu stalcesc sanii.
Te-as sfatui sa nu mai vorbesti daca nu stii si de asemenea sa nu mai faci astfel de afirmatii cum ca "sunt proaste". Eu inteleg ca ti-ar placea sa vezi toate sfarcurile femeilor/fetelor pe strada dar nu se poate. Nu m-ar mira daca ti-ai alege si prietena dupa faptul ca poarta sau nu sutien.
Cossmy, pisi, cati ani ai tu? 11? si prietena ta 10? Daca ar fi asa as intelege de ce zici ca are sani 'potriviti' ( ca la varsta aia crezi ca sunt mari si unii cat bobul de mazare...). Ma rog, revin...Chestia cu sutienu` la fete e la fel ca si chilotii la baieti .
Oricum, fetele, indiferent de marimea sanilor, poarta sutien ca sa nu se vada sfarcurile prin bluze.Chiar daca poarta bluze mulate sau nu, sutienul e cam obligatori ca daca mai trece o rafala de vant sau ceva se vede tot prin orice bluza .
Poate prietena ta e mai indrazneata sau ii place sa ii fie admirate sfarcurile cand iese din casa . Sau poate nu poarta pentru. ca are parinti comunisti care nu ii permit. Sau poate ca poarta bustiera.
Am vazut ca ai zic ca toata lumea are sfarcuri ...adevarat. Si toti baieti au p*** dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa poarte pantaloni ca na, toti au acelasi lucru. Dupa principiul tau reiese ca nu are nimic chiar daca mergem dezbracati pe strada ca toate lumea are aceleasi parti ale corpului pana la urma
Cand iti mai vine vreo idee de asta, intreab`o pe prietena ta daca trebuie sa mearga neaparat cu chiloti si pantaloni/fuste pe strada. Ca si asa toate fetele au ce are ea.
1.Cosmin cum ar fi sa iesi cu o tipa si sa i se vada sfarcurile:-&
2.sutienul iti scoate in evidenta sani
Mda sai sustina. Daca nai peste 95-100 n-are ce sustine la fel stau si fara. Iar si ce daca se vad sfarcurile? Pe strada il porti sa nu ti se vada sfarcurile si dupa mergi la plaja topless sau goala.Ce are daca se vad sfarcurile? Corpu uman e ceva frumos si trebuie admirat, ia rpe strada cat se poate si la necunoscute ce are? Plus vara sati mai iei si un sutien deala clasice pe sub o rochita sau ceva Te aprinzi hey plus ca daca ii lasi liberi cresc mai mari, si nu o zic eu o ziso un doctor. Iar nu, nu mi-ar placea ca o iubita sa poarte cu sutien sa para mai mari pentru ca eu stiu ca oricum is mici si daca acolo incearca sa se prefaca cine stie cu ce altceva incearca, adica stai ca o fata cu sani sub 85-90 nu mi-ar fi prietena, deci pica intrebarea Iar sub o rochie sau ceva mai mulat niciodata no sa arate bine cu sutien pentru ca se vede linia sutienului si ii urat, iar daca nu ai forma corpului ii mai fluida, trecerea ii mai fina de la burta la sani. Nu se poate compara cum areti in haine mulate cu sutien cu fara, fara areti de 1 milion de ori mai bine, plus ca draga asa de excitata esti ca tot timpu tis sculate sfarcurile? in mod normal is moi si nu se observa deloc
anonim_4396 întreabă: