Ai scris ceva nu glumă
Explică-i mai clar că nu îți place felul în se comportă cu tine. și dacă nu înțelege trebuie să renunți chiar daca o să îți fie greu. Până la urmă o să te saturi tu sa fi doar pentru el și el sa fie pentru toate.
Te înțeleg... Eu îți pot da un sfat, e alegerea ta dacă consideri că am dreptate sau nu. Deoarece ai zis că eștiai diferită de celelalte fete ( ca și mine) dar pe el lași să te ia în brațe și altele, dar pe alții nu, e clar că-l iubești destul de mult. Din ce mi-ai povestit, este cam evident că si el te cam place. Uite sfatul meu: mai așteaptă puțin. După un moment, dacă va continua așa, eu zic să îi platesti cu aceeași monedă. Poate alții ți-ar spune să îi spui, dar sunt sigură că ai muri de rușine. Deci..mai așteaptă puțin. Timpul le rezolvă pe toate. Dacă va continua așa, ori îți va trece această " iubire" pentru el, ori îți va spune el ceva. Succes!
Din ce povestești tu aici, nimic nu va ieși bine. Acum vorbesc doar hormonii din voi... în rest n-aveți nici o treabă unul cu altul. El o face pe "Alfa" ca să te impresioneze pe tine și se simte bine cu toate rățuștele, se umflă in pene și-n orgoliu, tu îi cazi în plasă exact ca la carte, că exact asta îți dictează păsărica... Și după o vreme după ce v-ați "consumat" tu ai să rămâi cu buza umflată și cu fâșu rupt și el o să treacă la altă floricică. E prea clasică povestea. Atât că e greu de văzut din interior. Acum știi cum se simt și celelalte 90% din fete înainte sa ajungă la concluzia că toți bărbații sunt porci sau alte minuni de astea. Așa începe. În momentul de față tu nu vezi altceva și atât. După o vreme ai să plângi ca de ce l-ai ales pe ăsta și tot așa și cu următorul care tot la starea asta de agitație ai să-l alegi și tot așa că ăsta o să fie. Mda, încă un narcisist, încă un trofeu care cedează hormonilor. Deja devine plictisitor și frustrant să vezi același lucru repetându-se la nesfârșit. Așa începe, așa se termină.
Sper că nu ți-am spart bula de săpun. Fundă.