Fa un test, ca sa scapi de griji, desi dupa parerea mea ai da banii degeaba, ca nu ai cum. Fii un pic mai intelegatoare cu prietenul tau, iubirea mai cere si cate un mic sacrificiu. Ma gandesc ca el ar vrea mai mult, poate ati si discutat despre asta, si este dispus sa astepte pana esti pregatita, nu te forteaza, nu te bate la cap cu treaba asta. Daca este asa, este ceva. Demonstreaza ca tine la tine si ca te respecta.
Problema ta e ca nu te ai spalat pe maini?
da faptul ca ati facut sex neprotejat nu e o problema? sanse mai mari vin din faptul ca nu v ati protejat nu ca nu te ai spalat tu pe maini. sanse mari ai asa ca pune mana si fa un test de sarcina
Nu am avut contact sexual, doar l-am masturbat ( si si-a pus prezervativul cand a simit ca vine), si dupa 5 minute dupa ce a terminat m-am dus si am facut pipi.noi nu am avut contact sexual propriu-zis.deci problema mea era daca am cumva sperma pe maini si daca m-am sters cand mi-am facut nevoia sa nu cumva s-o fi imprastiat pe acolo.deci raman insarcinata?
Nu ai de ce sa te temi, sperma se altereaza in contact cu oxigenul si celelalte gaze existente in aerul pe care il respiram, dar ca sa nu te mai stresezi fa-ti un test de sarcina sa vezi ca am dreptate. Pace, intelegere si respect in relatie!
Toata lumea imi spune ca spermatozoizii in contact cu aerul mor.am inteles.dar totusi, nu ramaneau pe hartia igienica? intrau ei fix in vagin spre ovul sa-l fecundeze?
Hartia igenica se afla in vid cumva? nu, nu te mai stresa degeaba
Nu pot sa cred ca l-ai pus sa poarte prezervativ cand i-ai facut lucru manual. Ce credeai ca se intampla, iti scotea vreun ochi, spargea becul?
Am trait sa o aud si p-asta, sa ne traiasca educatia sexuala! De acord ca esti nebuna! Sansele unei sarcine sunt aproape inexistente. Si data viitoare nu-l mai chinui pe om cu prezervativul atunci cand il satisfaci la modul asta, nu are sens.
A dat banii degeaba pe prezervativ ))
HappynewCenusa întreabă: