Procedezi la fel ca si pana acum, si cand ajungi sa ii dai si pantalonii jos incepi incet, incet, daca vezi ca ezita sau ceva, intreab-o daca e in regula cu calm, si daca vrea asta, nu o grabi. dar inainte de toate astea cel mai bine ar fi sa discutati inainte pe tema asta, daca tot spui ca o iubesti asa, mult banuiesc ca e reciproc si o sa puteti vorbi deschis atat am avut de zis, si nu uita, graba strica treaba! bafta
Nu are cum sa ajunga la orgrasm doar din niste sarutari si mangaieri.S-a simtit doar bine )
si..eu zic ca tu ar trebui sa faci primul pas pentru ca esti baiat. Daca ea accepta, continua, daca spune stop. pune stop Va veni alta zi cand se va intampla si altceva daca va iubiti asa mult.
Si intrebarea unde e? Daca e aia cu orgasmul iti spun ca da, atingerile tale au excitat-o si d'aia s-a dus la baie, tinere toreador
Nu e doar o intrebare, cer si sfaturi si opinii, spune-mi tu ce ai fi facut un locul meu? Cum te-ai fi comportat?
Nu cred ca este relevant faptul cum m-as fi comportat eu. Pot spune doar ca te-ai descurcat excelent, la fel si ea. Pentru o virgina, a dat dovada de intelegere, ti-a acceptat mangaierile, atingerile, sarutarile etc. Este frumos ce s-a petrecut intre voi doi, si odata cu trecerea timpului veti trece la pasul urmator. Important este ca i-a placut ceea ce i-ai administrat, si ca v-ati simtit amandoi bine. Succes in continuare.
Multumesc
Prietene dupa cum se vede esti speriat daca tot zici ca o iubesti si te iubeste fiti relaxati fara frica (aoleu daca fac asta sa supara sau invers) respectativa si totul va veni de la sine vorbiti si voi mai mult depre acest subiect fiti mai deschisi unu cu celalalt si o sa ajungeti amandoi la o gandire logica si corecta dar in primul rand tu ca baiat trebuie sa stii ce ai de facut daca iubesti fata sau doar profiti tine minte e minora asa ca baiatule fi cu bagare de seama cai mai mica ca pedeapsa si asa ca daca o sa faceti ceva facetio din iubire nu doar din interes personal... IUBITI-VA MULT
Doamneeeeee. Ueii eu cand aveam 16 ani nu stiam ce`i ala sex sau orgasm si toate astea ce s-a ajuns. Oricum trebuie sa ii respecti dorinta fetei,dar daca si ea vrea sa o faceti e bine, dar nu cu forta.Bun ca o respesti Bravo, dar ai grija, parerea mea e ca este prea devreme pentru sex. Treaba vostra Si da, tu trebuie sa faci primul pas, nu trebuie sa astepti de la ea, ca poate e timida. Ia-o usor ca e mai bine si-o sa-i placa
E asa e toata lumea la inceput, o sa ajungeti mai departe fara sa va dati seama. Ceva foarte important sa comunicati, vorbiti despre acest lucru, nu fiti timiz. Apropo nu o lasa pe ea sa faca tot timpu alint-o tu pe ea si va reactina si ea! succes!