| Maximilian0186 a întrebat:

Pun si eu o Întrebare, poate mă ajută careva. Am nevoie de o părere. Am încercat psihologia inversa in relația de cuplu adică pe soția mea mai exact. Am sentimentul ca m-ar înșela cu șeful iei, a fost momente când vorbea foarte mult de el, am dat apa la moara pana am încercat a o întreba dacă are vreo relație de sex sau dacă îl iubește ca prea mult in discuție îl aduce. Din acel moment sa făcut suparata nu am putut vorbi cu ea am zis ca după ce se calmează o sa reluam discuția însă ea evita acest lucru. După ceva timp m-am gândit sa aplic o metoda psihologia inversa, m-am documentat am zis poate poate. Aveam de completat un formular in alta limba eu trebuia sa plec la lucru i-am spus iei sa îl facă a zis ca nu știe și subtil i-am adresat " poate te mai învață si prietenul sau amantul tău unele lucruri nu doar poziții sexuale ". De obicei am citit la acest gen de psihologie inversa cum sa faci o persoana sa arate ca calcă strâmb si se poate prin psihologie inversa invinuind indirect sau involuntar daca replica iei va fi la fel atunci este vinovata, deoarece când o iei pe nepregatite si o ataci verbal când nu este nici măcar o discuție de genu infidelitate, atunci, daca este vinovata, pe moment reacționează necontrolat sau involuntar, creierul iei se blochează încearcă sa asimileze ceea ce i sa reproșat, automat gândul se duce la persoana cu care înșela strâmb si nu reacționează controlat iar încercarea iei pentru a se apăra o sa scape un gest necontrolat cum ar fi o palma o înjuratura sau i se blochează glasul. Ei bine eu am primit o palma necontrolata si fuguța in alta camera pentru a evita discuția. Țin sa precizez nu a fost pana in momentul de fata agresare fizica din partea nimănui. A fost un gest necontrolat. Am luat-o prin surprindere. Acum oare ce trebuie sa fac sa țin cont de aceasta spihologie inversa sau sa sa o duc la un test poligrafic deși m-a îndoiesc ca o sa vrea daca este vinovata. Cum pot afla mai multe detalii, ajutați-mă cu un sfat. Mulțumesc.

17 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Nu ai inteles deloc cum functioneaza psihologia inversa, asa ca mai bine ia-o pe caile simple si clasice. Daca ai o banuiala adevarata, nu asta ca vorbeste prea mult de el, urmareste pista respectiva. Daca nu ai, las-o balta, nu iti bate capul cu psihologia, ca esti departe de orice realizare in domeniu.
Si ca tot veni vorba, gelozia asta paranoica distruge mai multe relatii decat infidelitatea.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Ceea ce faci e sa iti imaginezi lucruri iar asta face un om bolnav. Du-te sa te tratezi mai bine.

| ania a răspuns:

Nu cred ca sunt o metoda buna acuzatiile.
Roaga-te Creatorului ca daca e adevarat ca te inseala, sa se descopere acest lucru.
Poate se simte cumva atrasa de seful ei si se lupta si ea impotriva acelelei atractii.
Cel mai mult conteaza ce convingeri are o persoana despre fidelitate si inselat.

| Maximilian0186 explică (pentru ania):

Am avut ocazia sa vorbesc cu șeful iei dar înainte de a-mi da seama ca ar fi ceva. Avea o părere buna și prea multă lauda și mai uneori pufăia când vorbea de ea, parca visa cu ochi deschiși. Și după la scurt timp a început nevastă-mea la fel numai laude și aproape in orice discuție îl aducea, chiar și după ce am făcut sex sau dragoste sa zic așa primul iei cuvânt a fost numele individului cum ca ți-am spus ca am vorbit astăzi cu el…. ceva de genu. Ce chiar nu avea rost aceea discuție așa m-am gândit ca m-ar compara cu el sau sa gândit la el când a făcut sex cu mine. Ca și când ar fi fost el. Problema este ca de multe ori începe lucru la 6 dimineața pentru ca așa este programul și pana la ora 8 sunt doar iei doi in toată clădirea, cu ușile închise.

| ania a răspuns (pentru Maximilian0186):

Poate de la ceva firma de detectivi ai putea face rost de ceva microfon minuscul ca sa poti asculta ce sarcini asa importante are de la 6 la 8 dimineata numai ea si seful cu usile inchise/

| RAY a răspuns:

Barbati care nu atrag sexul opus sunt mereu paranoici in ceea ce priveste partenera lor, daca seful o atrage material sau fizic e treaba ei, las-o daca stii, cine te pune sa ai incredere in femei pe bune

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să renunți la prostii. Dacă nu ai încredere în ea, vei suferi totdeauna.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Lasă psihologia inversă. Ți-a mirosit a rahat, scurmi până vezi rahatul.
Prin psihologie/verbal ai deja toate semnele că o arde sefu' de mult.
La poligraf nu afli nimic, te faci de rahat.
La discuții nu stă, deci clar e vinovată. Fă-i bagajul, sau pleacă tu.

Răspuns utilizator avertizat
| Emma30555 a răspuns:

Si daca era nevinovata cum trebuia sa reactioneze? E o prostia psihologia ta, adica nu ai facut nimic te ai comportat ca un om geloa

| ywar a răspuns:

Daca te inseala inseamna ca ii lipseste ceva acasa. E foarte simplu. Vorbiti deschis si apelati la un psiholog de cuplu pentru a repara situatia.
Daca vrei sa te convingi ca este asa cum iti imaginezi tu te duci la o agentie de detectivi particulari si va fi urmarita cateva zile la rand. Filajul se face 24/24 si costa. La sfarsitul investigatiei ti se dau rezultatele.

| Crackman a răspuns:

Bai sincer este simplu.
Face la fel de mult sex ca inainte ( este ok )
Face mai putin sau mai mult decat de obicei ( ii semn rau )
Sta mult pe telefon in ultimul timp?
Isi ia telefonul cu ea sa nu il vezi?
Si multe alte chestii de genul

| LordCristobal a răspuns:

Ai greșit din prima.
In primul rand nu trebuia să o acuzi fara sa ai dovezi palpabile.Psihologia inversa care ai aplicat-o cred că are efect de bumerang, adică se întoarce împotriva ta.
De la inceput trebuia să pui un prieten sa o urmărească sau sa angajezi un detectiv particular.
Și nu trebuia să îți faci griji în privința înșelatului, daca te înșeala și nu o prinzi asta e iar daca o prinzi bagi divorț și la revedere.
Fără supărate dar ți-ai distrus relația.

| Eireann a răspuns:

Daca prietenul meu ma acuza pe nepusa masa ca il insel probabil ca o sa am un gest necontrolat. Daca incearca sa aplice metode psihologice pe care nici macar el nu le intelege cu mine atunci apelez la manipulare si gaslighting.
Pe bune acum, nu are voie sa admire personal sau profesional un alt barbat fara sa te insele cu el?

| cristinabab a răspuns:

Ai o mare problema tu! Incearca sa te abtii sa o mai acuzi fara dovezi! Doar pentru ca vorbeste despre el, nu inseamna ca face sex cu el. Femeia iti povesteste si ea ce face la job si despre ce i se intampla. Esti paranoic. Daca te insela, nu iti mai povestea. Cand chiar o sa fi inselat nu o sa stii nimic! Are sens ce zic? Eu daca mi-as insela iubitul, m-as duce la el sa ii povestesc cat de bun e amantul?
Sfatul meu, scoate-o undeva in oras, cumpara-i ceva frumos si spune-i despre problema ta. Incepe prin ati cere scuze ca ai banuit-o de asa ceva apoi explica-i motivele pentru care te-ai gandit la asta. Vorbeste cu ea omule ca esti major nu ai 14 ani!

| DannyDDanny a răspuns:

Clar te insala