| Maria2432 a întrebat:

Pune asta pe TPU
DAU FUNDITA! Dacă atunci când îmi infing degetele în burta ma doare e normal? Și pe lângă pot mișcă ceva în burta,poate e doar paranoia mea,dar am avut doar contacte sexuale protejate,la penultimul contact deși a fost protejat după o săptămână ma luase niște arsuri și ma simțeam nasol dimineață dar nu grețuri matinale sau chestii de genul,ma deranja stomacul și eram puțin balonata,asta a trecut după dat uneori dupa ce îmi trecea ciclul ma mai simțeam balonata,îmi este frica poate an procedat undeva greșit, prezervativul a fost verificat mereu și era totul în regula...sunt speriata!

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mișcă mișcă, sarmalele si piftia joacă țonțoroiu, ai mincat pana nu ai mai putut.

| Valentina8 a răspuns:

Daca grija ta e de a fi insarcinata, nu esti, din cele spuse de tine. Ai grija la alimentatia ta, poate este ceva ce obisnuiesti sa mananci si te baloneaza. Acel ceva ce simti tu in burta poate fi si doar o "paranoie" sau simplu gaz ce se afla inauntru care se elimina dupa cum stim toti, pe doua iesiri laughing. Oricum, nu ai specificat ce gen de arsuri ai, adica arsuri la stomac, suc gastric, in zona genitala, unde?
Iti recomand sa nu te stresezi, caci stresul poate agrava orice situatie, sa fi in continuare atenta la toate actele sexuale, sa fie bine protejate sa verifici mereu, si sa iei in calcul posibilitatea de a fi intoleranta la ceva.

| AnemonaP a răspuns:

Da, e paranoia ta, atât.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Vezi sa nu faci explozie la cu(r) poc poc poclaughing tunete si averse de rahat