anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pune în ordinea preferințelor următoarele trăsături pe care le-ai dori la iubitul/iubita tău/ta :
- fizic atractiv (sexy)
- inteligent/inteligentă
- frumos/frumoasă la înfățișare
- fidel/fidelă
- cu simțul umorului
- cu situație materială bună
- sincer/sinceră
- stabil/stabilă emoțional

20 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Inteligent,cu simțul umorului, sincer și stabil emoțional.

| RAY a răspuns:

Sincer isi raspund,fara a fi ipocrit,
conteaza prima impresie aspectul fizic,inceputul unei relatii,cartea de vizita
Legat de aspectul fizic cunosc faptul ca miss world nu se uita la mine,nu am asemenea vise,nu pot spune ca nu-mi doresc o fata frumoasa,dar sunt rational incat sa afirm ca nu pot avea asemenea pretenti,important e sa existe o atractie fizica cat de cat, nu trebuie zeita frumuseti sau vreo miss, ultima fata de care mi-a placut poarta ochelarii, ma suprins asta

fidelă
inteligenta =sa-i placa stiinta, sa nu fie fanatica religios, sa fie deschisa la minte
cu simțul umorului
sinceră
stabilă emoțional

o intrebare un fizic atractiv sexy nu inseamna o persoana frumoasa? ai pus 2 intrebari indentice

| Hammurabi a răspuns (pentru RAY):

Păi nu. Poate să aibă un corp superb dar să nu fie frumoasă la față. Am întâlnit multe cazuri.

| RAY a răspuns (pentru Hammurabi):

Acuma ai dreptate man, recunosc si eu asta

| Freya1 a răspuns:

- inteligent
- sincer
- fidel
- cu simțul umorului
-frumos,- fizic atractiv
- stabil emoțional
- cu situație materială bună

| SG1995 a răspuns:

Fidela,sincera,sexy, frumoasa, inteligenta,
stabila emotional, cu simtul umorului, si financiar buna, sau ma rog macar stabila.

| Necunoscut112 a răspuns:

Partenerul ideal in viziunea mea trebuie să fie "dotat" cu simtul umorului, inteligenţă, sinceritate, interesant din punct de vedere fizic (nu după reperele modei actuale), să aibă un job ok şi să aibă un trai decent şi fidelitatea este de asemenea foarte importantă. Nu poate fi făcută o scară a calităţilor şi cam toate trăsăturile pe care le-am enumerat sunt aproape la fel de importante pentru mine.

| Hammurabi a răspuns (pentru Necunoscut112):

Eu te înțeleg, dar realizezi că e puțin probabil să găsești un tip care să aibă toate calitățile astea la aceeași cotă. Și atunci va trebui să te hotărăști care dintre ele să primeze. Trebuie să-ți faci un model în minte pentru că altfel nu vei știi ce cauți.

| Necunoscut112 a răspuns (pentru Hammurabi):

Am zis ca toate sunt la fel de importante, nu că le vreau pe toate la cote maxime. De exemplu din punct de vedere al umorului nu vreau mare comediant, fiind vorba de inteligenţă nu vreau un geniu, când zic că mi-as dori să aibă un jb bun, nu înseamnă că visez la salarii de mii de euro lunar şi tot aşa...

| DenisaNicoletaG a răspuns:

1. frumos la infatisare
2. inteligent
3. sincer
4. cu simtul umorului
5. fidel
6. cu situatie materiala buna
7. stabil emotional

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fizic atractiv-frumos la infatisare(Nu sunt aproximativ la fel?)
Inteligent
Stabil emotional
Sincer
Fidel
Cu simtul umorului
Cu situatie materiala buna

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inteligent;
Cu simtul umorului;
Sincer;
Fidel;
Stabil emotional;
Frumos la infatisare;
Cu o situatie materiala buna;
Sexy.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fizic ok nu sunt mofturos, dar vreau sa se mentinã daca eu nu sunt Obez nu ma astept nici la ea!

O inteligentã nu neaparat din cunostinte dar sa pot schimba niste vorbe cu ea.

Infatisare putin mai draguta decat mine, am vazut fete care erau vazute de 10 dar eu mie nu imi placeau de nici o culare, aici intra preferintele personale

Fidela? Nu ma astept sa imi fie fidela, si nu am nici o problema daca ma insealã, e libera sa faca ce vrea

Simtul umorului da, mai mult ma impresioneaza sa fie sarcastica

Nu prea ma intereseaza starea materialã, acum nici sa fie boschetara

Sincerã da apreciez asta

Sa fie stabilã nu suport prea multã drama sau sa fie plangãcioasa

| m1dn1gh7 a răspuns:

Fidela, inteligenta, sincera, cu simtul umorului, stabila emotional, frumoasa, sexy, situatie materiala buna.
PS. Frumoasa si atractiva nu-i tot pe-acolo? Sau "sexy" se refera sa umble despuiata?

| Hammurabi a răspuns (pentru m1dn1gh7):

Am clarificat mai sus. Nu toate fetele care sunt frumoase (la față) au neapărat și un corp sexy. Și invers. (Valabil și la băieți)
M-a mai întrebat cineva chestia asta. Pe bune, voi nu sesizați diferențele de genul ăsta?

| m1dn1gh7 a răspuns (pentru Hammurabi):

Imi pare rau ca n-am citit toate comentariile de mai sus! Pe mine m-a dus gandul ca fiind o tipa careia-i place sa se imbrace sumar, tu te-ai referit la forme, nu-i tocmai acelasi lucru.winking

| anonim_4396 explică (pentru m1dn1gh7):

Frumoasa si atractiva inseamna cam cum aratam eu in poza pe care ti-am trimis-o cand eram la munte, iar sexy, cum aratam in cea facuta in BOA.winking

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu mi o trimiti si mie frumoasa mea?

| venividivici2017 a răspuns:

Frumoasa la infatisare
Inteligenta
Sincera
Fidela
Stabila emotional
Cu simtul umorului
Cu situatie materiala buna
Fizic atractiva (sexy)

Femeile sexy sunt ca masinile luxoase=greu de intretinut, avansate tehnologic si cu reparatii costisitoare.De altfel trebuie sa stii cum o parchezi si unde o parchezi, sa nu ti-o fure cineva.Mai bine deloc decat una asawinking

| ovidiu29asd a răspuns:

Frumoasa la infatisare, inteligenta, sexy, stabila emotional, fidela, sincera, cu simtul umorului, situatie materiala si as mai adauga un punct pe care l-ai omis laughing si anume sa aiba activitati/preocupari comune, pentru ca daca ea vrea la mare si tu la munte, daca ea se duce cu fetele iar tu te duci cu baietii, daca ea vrea doar familie si tu doar cariera sau invers, nu se va ajunge la nimic care sa dureze, fie ea si miss univers cu 15 doctorate si 10 case laughing