| Alecsaandrra a întrebat:

Pur si simplu m`am saturaaaaaatt peste tot unde merg sa ma gandesc la EL, orice fac sa`mi aduc aminte de EL, orice gand sa`mi aminteasca de EL.
Deci mi s`a acrit pana peste cap. ne-am desp nu mai vreau sa ne impacam dar ma gandesc FOARTE mult la el.
Cele mai bune sfaturi primesc funda.sad

2 răspunsuri:
| amanda33 a răspuns:

Asa am apatit si eu
am avut noroc ca a venit cineva in viata mea si mi-a dat peste cap toate rosturile. m-a facut sa il iubesc si pe respectivu ex care imi bantuia gandurile l-am uitat de tot. stii vorba aia... cui pe cui se scoate!
poate nu-i cel mai bun sfat dar eu asa m-am tratat.
incearca sa gasesti noi activitati, iesi in orasi cu alti oameni, schimba locuri si peisaje si ai sa vezi ca sunt si alti baieti care te asteapta! succes

| WhiteBaloons a răspuns:

Incearca sa-ti pui gandurile in ordine. daca nu mai vrei sa te impaci cu el inseamna ca ai un motiv intemeiat sa faci asta. Stiu, este greu. incearca sa cunosti pe altcineva. sunt multi baieti draguti care abia asteapta sa te cunoasca happy ai incredere in tine, si o sa treci peste momentul asta. gaseste`ti preocupari care sa-ti solicite toata atentia. fa ceva constructiv happy gandeste`te ca tu esti mult prea puternica ca sa stai sa te gandesti la cineva care nu merita. Capul sus!