Este pur si simplu timid. Nu e vorba ca vrea sa faca misto de tine sau nu te place. El nu vrea sa vada ceilalti din clasa ca sunteti impreuna, pentru ca stie ca ar face misto de el. Si cum el e o fire mai moale sa zic stie ca s-ar simti aiurea. Incearca sa intri tu in vorba cu el si sa dai de inteles ca sunteti impreuna. Asa chiar daca tot ii va fi greu va fi mai bine. Nu va fi atata stres pe el. El e foarte stresat si din aceasta cauza nu vorbeste cu tine. Incearca sa fii mai intelegatoare si sa faci tu primul pas. Intr-o relatie faci sacrificii pentru celalalt, mai lasa de la tine. Incearca sa dai tu un imbold si o sa vezi ca se da pe brazda. Daca il iubesti il intelegi si o sa stii ce ai de facut. Daca nu mai bine lasa-l sa isi gaseasca alta fata care sa inteleaga problema lui. Eu il inteleg foarte bine pe el pentru ca am fost in situatia lui. Si eu am fost foarte timid si acum inca mai sunt.
Este pur si simplu timid. Nu e vorba ca vrea sa faca misto de tine sau nu te place. El nu vrea sa vada ceilalti din clasa ca sunteti impreuna, pentru ca stie ca ar face misto de el. Si cum el e o fire mai moale sa zic stie ca s-ar simti aiurea. Incearca sa intri tu in vorba cu el si sa dai de inteles ca sunteti impreuna. Asa chiar daca tot ii va fi greu va fi mai bine. Nu va fi atata stres pe el. El e foarte stresat si din aceasta cauza nu vorbeste cu tine. Incearca sa fii mai intelegatoare si sa faci tu primul pas. Intr-o relatie faci sacrificii pentru celalalt, mai lasa de la tine. Incearca sa dai tu un imbold si o sa vezi ca se da pe brazda. Daca il iubesti il intelegi si o sa stii ce ai de facut. Daca nu mai bine lasa-l sa isi gaseasca alta fata care sa inteleaga problema lui. Eu il inteleg foarte bine pe el pentru ca am fost in situatia lui. Si eu am fost foarte timid si acum inca mai sunt putin.
Ori face misto ori e rusinos. In cazul in care e rusinos, nu il mai certa, fii blanda cu el si prinde-l odata la colt si da-i o stampila. O sa ii treaca lui rusinea.
Nu e vorba ca flirteaza cu altele, vorbeste. Dar oricum am sa las totul pentru ca nu imi plac timizi
Nu cred ca e vorba de luat la misto. El nu filtreaza cu colegele mele ci vorbeste. L'am intrebat de ce vorbeste cu ele si cu mine nu :"daca se baga in seama..." Si imi si trimite ce vorbeste cu alte fete, o intamplare recenta a fost cand a vb cu o fata si aceasta ia' dat web si era pe jumatate dezbracata si el ia' dat ig. De ce? "nu vreau curve la mine in lista". Cred ca ma place...de iubit nu-l cred pentru ca altfel facea ceva, dar totusi: de unde atata rusine? decizia mea e sa'l las cu alta, cum ai zis si u bacemi, una care sa fie intelegatoare cu el. Eu nu am de gand sa fiu pentru ca dupa 4-5 luni de cand vorbim, mi se pare ca pierd timpul
La scoala iti vorbeste urat. face glume proaste cu tine? daca da inseamna ca face misto. daca nu poate ca este chiar foarte timid.incearca sa vb cu el la scoala fata in fata.cand sunteti numai voi2!
Bacemi, nu ai citit atent ce spune fata. Asta-i face declaratii de dragoste, ii da de inteles ca-i lesinat dupa ea si la scoala ii da cu flitu si vorbeste cu altele. Mai mult de atit, poate s-o scoata dreak in oras, sa se tina de mina in parc, sa mearga la cofetarie, au unde sa se iubareasca. Care dreak timid, timid sint si eu si stiu bine cum e cu asta. Dupa ce i-am spus ca o iubesc, nu mai am nici pe dracu, esti timid la inceput nu dupa citeva luni de declaratii fierbinti.
AlexEjmecheru întreabă: