| Pudi2Pantofi a întrebat:

Putem face copii doar daca facem sex?tongue

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Depinde daca o faceti protejat sau fara prezervativ

| liviu89 a răspuns:

Pai nu prea reteta este sa cantati in timp ce faceti sex, sa fie luna plinacu 3lumanari jumate aprinseun caine ce iti urla la geam si cu parintii care te pandesc
DOar asa se pot face copii

| Muppet a răspuns:

Nu. Poți sa ii faci prin inseminare artificiala oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca o faceti la lopata nu cred.Adeca sa se aseze fata cu fundul pe o lopata, baiatul deasupra, sa se cupleze si unul sa apase pe coada de la lopata.

| AnnaMariaaa a răspuns:

Normal ca poti.dar daca nu-ti doresti, protejati-va.

| Tigrilă a răspuns:

E cum ai zice : Putem sa ne imbolnavim daca bagam in noi doar fast food?

| NickiMinaj a răspuns:

Eu cred ca nu. am auzit in filmul The Secret ca, daca iti doresti ceva, tot universul va complota in favoarea reusitei tale. Eu asa fac : sa iau bacu', sa iau bacu', sa iau bacu'... incearca si tu. FUNDYTZZA?

| fabiola a răspuns:

De putut poti, de crescut nu! Copiii se cresc cu dragoste, rabdare si pasiune!

| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Doar daca facem sex normal...

| FuckOnCocaine a răspuns:

Văd că pe aici numai Cristina a dat un răspuns bun. Restul, au luat-o pe arătură, sau nu au înțeles întrebarea.

Da, domnule Pantof, poți face copii și prin alte metode. La eprubetă(fertilizare in vitro) și cu degetul(asta numai în cazul în care ai spermă pe el și după îl introduci în vagin). Hmmm, altele nu mai știu.

| FuckOnCocaine a răspuns:

Văd că pe aici numai Cristina a dat un răspuns bun. Restul, au luat-o pe arătură, sau nu au înțeles întrebarea.

Da, domnule Pantof, poți face copii și prin alte metode. La eprubetă(fertilizare in vitro) și cu degetul(asta numai în cazul în care ai spermă pe el și după îl introduci în vagin). Hmmm, altele nu mai știu.

Misogin ăsta e belea, are răspunsuri numai 1 și 1... rolling on the floor)

| Anonim_7591 a răspuns:

Dar dupa parerea ta cum se fac, copii?laughing

| vlaaddd a răspuns:

Pai plastilina de ce crezi ca a fost facuta?

| MMihai a răspuns:

Există și însămânțare / inseminare artificială! // Poate rămâne gravidă și aiurea, dacă ajung spermatozoizi viabili accidental în ea / în vaginul ei, și în afara unui act sexual, dar nu sunt decât cazuri ceva mai rare.

Întrebări similare