Pai depinde de voi sa alegeti daca va rezista sau nu... dupa mine se poate sa reziste...depinde doar de decizia voastra
Acum depinde ce fel de relatie a fost. Daca a fost o relatie stransa si frumoasa ve-ti ramane prieteni daca a fost o relatie nu asa de stransa prietenia va fi mai mult o inchipuire.
Inchipuire, daca tu crezi ca o sa fii cea mai buna prietena cu baiatul in care timp de 3 ani ati impartit saliva, patul, sentimentele, secretele cele mai ascunse, el o sa iti povesteasca despre viitoarele lui prietene, o sa rezisti?
Buna.Cred intr-o relatie de prietenie intre doi fosti iubiti, insa va exista intrebarea : "ce-ar fi fost daca am fi ramas impreuna"+ un sentiment ciudat pe care l-as asemana cu o "cicatrice a iubirii ".E foarte greu,trebuie sa spuneti de la inceput cum stau lucrurile, sa nu existe sperante, urme de regrete.
Eu nu cred ca acolo unde a avut loc 3 ani de zile o relatie bazata pe iubire, dragoste, sinceritate, incredere si toate cele nu cred ca ii va fi usor sa iti vezi fostul iubit stand cu altcineva iar voi sa fiti numai amici, eu una m-am pus in situatie avand o relatie de 4 ani. parerea mea:*
Normal că se poate rămâne prieteni cu o persoană cu care ai stat 3 ani,deoarece, ştii tu, după 3 ani de zile împreună vă cunoaşteţi mai bine,ştiţi cum gândeşte fiecare,ce simte,cum se manifestă indiferent de situaţie, deci orice este posibil. Desigur, o relatie de prietenie între 2 persoane care au fost o perioadă lungă de timp împreună este posibilă,dar asta depinde în mare parte de amândoi şi desigur de sentimentele pe care tu le mai ai faţă de el, sau el faţă de tine. În orice caz, sper ca răspunsul meu să te fi ajutat în mare parte.Îţi doresc numai bine! Baftă!
In opinia mea Nu. deoare cand o sa vezi persoana aceea dupa 3 ani, ai o gramada de amintiri, si cand stii ca sunteti despartiti, numai sunteti impreuna.iti reamintesti multe lucruri petrecute impreuna cu el.Si o sa iti fie dor vrei sa reiei lalala. 3 ani nu se uita usor. Ca sa nu mai simti nimic pentru el este cea mai simpla metoda: necomunicarea. Daca comunici cu el.nu-l vei uita si nu stiu daca iti convine sa fiti `prieteni`. Pana la urma ati fost iubiti si daca sunteti `amici` puteti revenii oricand la iubire, parerea mea.De aceea nu consider ca trebuie sa mentii o comunicare cu persoana respectiva
De ce nu mai continuati relatia? da puteti fi prieteni pana va indragostiti iar unul de altul.sunt 3 ani de zile de ce sa o terminati asa? poate ati ajuns la un momendat in care nu realizati ce mai simtiti si va trebuie putina distanta sa realizati asta.
Pai daca spui ca niciunul nu a gresit inseamna ca ati luat aceasta decizie de comun acord iar lucrurile se pot comporta normal intre voi... tinand cont de sentimentele care au existat candva intre voi nu o sa iti fie ft usor sa iti vz fostul iubit ca pe un simplu prieten acum insa puteti lega o prietenie de invidiat! :*
anonim_4396 întreabă: