| pitic6 a întrebat:

Puteti sa ma ajutati si pe mine? am o iubita care vrea sa ne f... si ea nu vrea cu prezervativ ca nu mai este virgina, dar mie mi- e frica sa nu o las.cum e mai bine cu sau fara? fara prezervativ cum sa ma protejez sa nu o las?
sunt virgin si vreau sa nu mai fiu ca daca o fac cu prezervativul o sa raman virgin in continuare
si nici nu stiu cum sa fac sex cu o fata
ce trebuie sa fac si cum? ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| ReViNeMaScAtii a răspuns:

Cine tio zis ca nu te dezvirginezi cu prezervativ? e o minciuna
plus ca e si prima data si nu ai vrea sa ai un fiu asa de repede nu?

12 răspunsuri:
| aurora50scumpika a răspuns:

De unde ai scos-o ca daca o faci cu prezervativ ai sa fi in continuare virgin, asta-i fals.
Atat la o fata cat si la un baiat primul contact sexual inseamna dezvirginare.
Explica-i ca e cel mai sigur pentru amandoi, ca vrei sa o protejezi de o sarcina nedorita, ca sa fiti si voi mai linistiti dupa.
Succes!

| aurora50scumpika a răspuns:

Si inca ceva, cand faci ceva cu persoana iubita inseamna ca faci dragoste nu ca va f!

| Nickname1890 a răspuns:

Daca pentru prima data o bagi fara prezervativ iti garantez ca o sa termini in 5 secunde. Si mai ales daca nu ia anticonceptionale riscul este foarte mare.

Fa-o cu prezervativ intrucat e riscant o data din puctul de vedere al sarcinii si in al 2-lea rand al bolilor. Gandeste-te ca daca ea vrea sa o faca cu tine fara prezervativ, inseamna ca a facut-o si cu altii fara.

Si daca o faci cu prezervativ nu, nu mai esti considerat virgin. Oricum la baieti virginitatea este mai mult de natura psihologica, decat fizica ca la fete.

| SunnyDay88 a răspuns:

Ce legatura are virginitatea cu sexul. cum adica vrea fara prez pentru ca nu mai e virgina.
prezervativul nu-l folosesc doar virginii!

virgin inseamna ca n-ai intretinut nici un fel de act sexual. daca faci sex, chiar si cu prezervativ, tot sex se nu numeste, nu mai esti virgin.

de ce nu vrea cu prez? sigur e sanatoasa tun? si ce metoda contraceptiva vrea sa utilizati?

sfatul meu este sa folosesti prezervativul, nu o cauta cu lumanarea, ca ai sa o gasesti!

| soloangel01 a răspuns:

Man fa prima data cu prezervativ ca sa te acomodezi... dupa, daca i-a placut te va mai apela si incearca fara.cauta pe net cum sa o faci fericita. sunt o gramada de site-uri.winking succes

| NnDWtf a răspuns:

Fa-o ma, daca ramane, e treaba ei, ca pe ea a mancat-o.

| NnDWtf a răspuns:

Cum dracu sa nu stii sa faci sex? E cea mai mare prostie pe care am auzit-o. Fii atent cum se face, o cracanezi putin, apoi iti bagi penisul la subratul ei, si te misti in fata si in spate.

| Miky1 a răspuns:

Cu balon!

Răspuns utilizator avertizat
| Grin a răspuns:

Poate are vreo boala si vrea sa ti-o transmita?happy nu te-ai gindit?

| PiSiCuTzA123456789 a răspuns:

Cu prezervativ, doar daca nu vrei sa ai mostenitori dupa 9 luni :-)