Cum ar putea reactiona baiatul ala, cand stie ca-l paste puscaria, daca se da la tine?
Nu crezi ca ar fi normal sa intelegi, ca esti mult prea mica, pentru a avea relatii de acest gen?
Focuseaza-te pe invatat, pe examenul de capacitate, ca acela este cel mai important acum.
Din moment ce baiatul NU reactioneaza la imbratisarile tale si cu atat mai mult la discutiile si manifestarile explicite prin care ti-ai exprimat sentimentele de afectiune, de simpatie, de iubire si admiratie fata de el, poti fi sigura ca ori NU esti pe placul lui, sau este prea posibil sa te considere inca prea mica ca varsta. Fiindca intre voi exista o relatie de prietenie atat de indelungata ai posibilitatea sa-l intrebi pe el in mod direct si sa-l obligi sa-ti raspunda fara a se putea eschiva, daca te place si daca are rost sa ai speranta de a avea o relatie adevarata cu el in viitor. Curaj. Succes!
Sa-mi spun mie ce poti sa faci?
Poate el e mai cu capul pe umeri si isi da seama ca esti un COPIL mic, de aceea nu-si pune problema. Sper ca e asa.
Cat despre tine, nu mai folosi cuvantul "iubesc". Iti iubesti doar familia, poate ursuletul de plus. In rest, nu ai cunoscut iubirea, iar conceptul te depaseste. Nu ca ai fi proasta, ci pentru ca esti un copil. Nu ai cum sa intelegi.
Ce poti sa faci? Ia-ti papusile si joaca-te cu vecinele, invata, citeste etc.
Eu cred ca in primul, si-n primul rand, trebuie sa inveti gramatica limbii romane. Se scrie evident -spuneti-. Puteai scrie Spune-ti, doar daca iti spuneai ceva tie, ti!
2. Tu de 14 ani iubesti pe unul de 18 ani doar adolescentin. Eu cred ca tu trebuie sa te gandesti la scoala si eventual, daca vrei sa iesi cu un baiat de 15 ani daca asta vrei.
Din pacate sau din fericire, la varsta ta aceasta "dragoste" poate naste o tragedie. Te rog sa crezi ce-ti spun pentru ca sunt un barbat care stie cate ceva despre aceasta viata.
Daca te referi la sarcina, o poate face cu protectie. La dragoste, depinde. La dragoste e posibil. Daca te referi la sarcina, cred ca au auzit de durex daca e ceva.
Imi cer scuze la faza cu protectia, am uitat pe moment ca ea nu are drept de costintamant.
Nu reacționează pentru că nu exiști pentru el, nu ca femeie și posibilă parteneră, cel puțin. Bravo lui, în cazul ăsta! Ești un copil și nu aveți nimic în comun în afară de faptul că vă cunoașteți de mult și că ție ți s-a pus pata pe el. Tu cum ai reacționa dacă unul de 10 ani ți-ar scrie să-ți spună că te iubește? Nu te-ar bufni râsul? Nu te-ai gândi "Ce să vorbesc eu cu ăsta?"
Așteaptă 10 ani și altfel vor sta lucrurile, la vremea aia diferența de 4 ani nu va mai conta atât de mult cum contează acum. Doar că în ăștia 10 ani s-ar putea să înveți că e OK să-ți placă de cineva fiindcă arată bine dar că e nevoie de mai mult ca să te îndrăgostești...
Ce poti sa faci? Sa il lasi in pace si sa iti vezi de scoala, nu ai evaluare nationala? Ai invatat ceva?
Nu este timpul de relatii la varsta ta. Mergi la scoala, invata, asculta-ti parintii, citeste noul testament pentru a avea o gandire matura, si nu intretine acte sexuale in afara casatoriei care sunt interzise de biblie, asta de va feri de sarcini nedorite si de multe altele, chiar daca acest baiat te va uita, sigur te vei indragosti iar si vei vrea sa il imbratisezi si pe celalalt, stai departe de aceste lucruri la varsta asta.
Parerea mea, chiar daca nu-ti va placea ideea, este ca ar trebui sa-ti vezi de viata ta. El are 18 ani, tu 14. Poate 4 ani nu e o diferenta mare atunci cand vorbim, de exemplu, de 28 si 24 sau 24 si 20, dar asa, scuza-ma, si eu daca as fi in locul tipului, nu m-as prea agita. Vei avea si tu locul si timpul tau.
Esti mica pentru el. Sunt 4 ani diferenta. Daca aveai 20 si el 24 era altceva, aici este altceva in celalalt sens deoarece el stie prea multe, si nu cred ca ai gandit ca mine sa aflii si sa stii mai bine ca si unii adulti cum stiu eu la 15 ani. El vrea ceva mai bun. Pe plan sexual. Tu la 14 ani poate nu vrei, insa el vrea cu siguranta. Iti recomand sa cauti alt baiat, chiar daca il iubesti pe acesta. Si eu am iubit si am uitat, greu dar am uitat. Poate nu vrea sa il stie lumea ca are o prietena de 14 ani si el are 18, cum nici eu nu voiam. Tu voiai daca erai in locul lui? Sper ca poti sa te gandesti la asta.
Eram sa uit, la faza cu sexul, vezi ca nu are voie sa faca cu tine droarece nu ai drept de costintamant. El sigur vrea sex, iar de la tine nu poate obtine ca intra in puscarie.