| ExpLOS1OnE a întrebat:

Puteti sa-mi spuneti daca exista vreun risc de sarcina,am introdus penisul in vagin, nu sunt sigur ca cu totul si a fost doar o minuta acolo maxim, prietena mea spundindumi ca o doare…si l-am scos! nu am dat drumul deloc la nimic.ea a avut ciclul intre zilele 17-21 ianuarie iar noi am "incercat’ sa facem sex pe 26 ianuarie..care sunt sansele? raspundeti-mi va rog…am uitat sa zic ca imi spune ca o doare capul, burta…nu stiu ce sa mai cred!

Răspuns Câştigător
| tzus a răspuns:

Daca tot crede ca o sa ramana insarcinata, si stie simptomele, automat ca psihicul ei ar sa aiba efectele astea. si nu are cum sa ramana insarcinata. zii sa se calmeze ca asa ar sa-i intarzie si menstruatia
p.s. experienta personala

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu conteaza daca ai introdus tot penisul (lichidul preejaculator si sperma se secreta la nivelul capului, nu al bazei) si nici cat a durat (o secunda este absolut suficient). daca partenera ta era virgina si tu esti 100% sigur ca n-ai scapat nici o picatura de sperma cat un varf de ac, riscul este de cam 30% (se poate produce o ovulatie spontana la dezvirginare). Nu poate avea simptome de sarcina atat de repede, durerile de cap si burta au alta cauza

| ExpLOS1OnE explică:

Eu nu mi-am dat drumul deloc...ea nu era virgina!

| Roxana121 a răspuns:

Oamenii buni si sanatosi la minte, inainte de-a incepe relatie sexuale documentativa despre tot ce tine se sex, bolii, protectie, etc, si dupa aia apucativa de facut sex, ati innebunit cu intrrebarile astea aici, pai sa faceti sex va duce mintea si capu da si stiti despre sex nu aveti nevoie?

| Vlad_Iancu_1996 a răspuns:

Felicitari taticule

| constantin2211 a răspuns:

Cu siguranta a ramas gravida.trebuia sa stii ca este necesar sa te protejezi

| Azµre a răspuns:

Data viitoare folosiți un prezervativ, ce naiba nu v-ați învățat deloc. Sunteți o rușine.

| mona a răspuns:

Sansele sunt chiar minime ca ea sa ramana insarcinata