| ttyes a întrebat:

Puteti sa-mi spuneti niste glume sau bancuri pe care i le pot adresa unei fete pentru a cucerio?

Răspuns Câştigător
| WhiteLover a răspuns:

Eu iti recomand sa nu incerci sa cuceresti o fata cu bancuri...hai merge unul, doua, dar in general nu e o idee buna pentru ca nu o sa ai alt subiect de discutie si o sa mergi tot pe mana asta, iar fetelor nu le tare place.iti recomand sa ii pui intrebari despre ea, fetelor le place sa vorbeasca despre ele.ce filme ii plac, unde merge in vacante, etc... poate gasiti lucruri in comun si discutia nu se va termina prea curand happy

5 răspunsuri:
| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Nu ti-as recomanda.
Mai bine fi cu bun simt, sincer si mai serios.
Altfel, daca o iei cu glume, bancuri, o sa pari un mistocar si un fustangiu. happy

| Forev3rAlone a răspuns:

Lasa bancurile!
Mia bine ai cere replici de agatat, gen

| piki98 a răspuns:

Uite aici una: daca ai fi un muc m-as scobi mereu in naslaughing)))

| SchizofrenicPsihedelic a răspuns:

Ma doare-n ''ciocan,, cati pesti are balta
Zi-mi, cati pesti are fata?
Ca daca se apuca sa-mi ceara bani, zic "gata, gata!"

| adifox a răspuns:

Ca si colegul nu-ti recomand sa incerci sa o cuceresti cu bancuri. asta poate fi asa...colateral. complimentele merg mult mai bine decat bancurile, dar nu de genul banalitati ce le auzi mereu : ce bine arati...etc. zic ca cel mai bine e sa-i spui realitatea si ce simti pentru ea, ce iti place la ea si nu in ultimul rand sa fii atent cu ea. si daca ea vede vreo posibilitate ca sa fiti impreuna si ii place de tine, nu te va respinge si lucrurile vor merge de la sine.