N-ai de ce sa-ti faci griji. Oricum sperma a ajuns in prezervativ, iar ca și perioada e mult prea devreme ca ea sa fi avut ovulatie din nou. Eu zic sa stați liniștiți!
Dacă sperma nu a ajuns in vagin, nu cred ca e motiv de panica. Dacă a reușit sa curgă în vagin chiar si o cantitae mica, sunt șanse, minime, dar sunt, sa rămână însărcinată. Din ce am înțeles, a curs în prezervativ, deci nu ar fi riscuri, cu atât mai mult cu cât ați facut-o dupa ce s-a încheiat menstruația, ceea ce e cam imposibil sa aibă ovulatie imediat, adică sa fie în perioada fertila. Șansele de sarcina sunt deci minime.
Data viitoare mai cu prudență!
Zi frumoasă!
Pe 24 i s-a terminat menstruația si pe 29 am facut.e binee?
Prezervativul era intact.am simtit că ejaculez.am ejaculat puțin in prezervativ in ea si am scos o repede aveam puțina spermă in rezervor si după am ejaculat afară.e bine nu?
Dacă actul sexual a fost protejat imediat după terminarea ciclului menstrual, nu este posibil sa fi ramas gravida.
Buna. Daca ai folosit prezervativ si mai ales prietena ta era imediat dupa ciclu, nu ai de ce sa ti faci griji. Si sa nu ia pastila de a doua zi, e degeaba. Nu va ramane insarcinata. Nu va faceti griji.
Vezi că ți-am trimis mesaj în privat că tot ai pus întrebări legat de asta ca să înțelegi când trebuie să îți pui în cap dacă iubita ta va avea o sarcină nedorită. Sper că te-am ajutat!