Corect, simt ca nu o respect. Nu as putea sa o respect si sa fiu mândru de ce am, cand stiu ca a ținut in mana penisul la 14 ani si mai știu eu unde. Mândria mea unde e?
Citește cu atenție. Am zis la ps: ca am avut si alte relatii, am 20 ani. Nu este prima femeie din viața mea.
Atunci care e faza si tu ai facut sex cu multe, asa ca lasa ipocrizia asta masculina, gandeste rational si ce daca a avut si tu ai avut, uras misogismul asta prost gen ea e curva dar tu sfant, traim in secolul 21 numai ganditi asa si porci aia care au profitat de ea ce erau? tot porci masculini erau
Asta este o chestie mai așa...
Îmi place că la început ai spus părțile bune. De la un timp, și mie îmi e frică de faptul că un băiat m-ar vrea doar pentru sex. Fata a învățat. Nu-ți imagina că o să te compare în momentul acela cu altul. Fă-o pe ea să vadă diferența. Cât despre copii... Nu o să le spui niciodată asta. Nici un părinte matur nu discută numărul de persoane care au fost înainte cu unul dintre părinți cu (,) copii lor. O iubești? Da! Dacă n-ai fost primul, fii ultimul! Fata a fost sinceră, ți-a spus, și probabil aștepta să o înțelegi. Cum ar fi fost să afli mai târziu?
Când iubești o persoană, o accepți, cu tot cu trecut. Dar tu nu o respecți, ar trebui să dispari din viața ei
Sincer... nu simt ca o respect pentru ca nu am motive întrucât sa pot face asta. Adică doar faptul ca ma iubește si tine mai mult la mine decât la ea, ar trebui sa impună respect din partea mea? Ce înseamnă respectul in cazul asta?
Nu o jignesc, ii vreau doar binele si niciodata nu I am greșit cu ceva doar singurul fapt cu chestia asta, ca am vrut sa ne despărțim pentru ca nu puteam sa trec peste...
Ea te respecta, iubindu-te Dar tu? Ce faci? Nu ar trebui să îi oferi și tu respectul tau? Nu gândești bine.Ar trebui sa îi înțelegi trecutul, și pe ea. Și tu ai făcut greșeli în viața, și ea nu te judecă, te accepta și te iubește, mai mult ca pe ea însuși. Nu multa lume e in stare de asta în ziua de azi... Ești norocos că o ai, dar nu realizezi. Poate o să îți dai seama mai târziu de asta
Corect, asa e. Dar asta ma oprește sa fiu fericit, e ca o bariera ce nu ma poate face sa fiu bine!