| J0K3R a întrebat:

R3 TPU! Am intrebat o fata pe mess daca vrea sa fie cu mine n-a zis nimic si a iesit! Ce poate insemna? Ca nu vrea? Ca vrea? Ca se mai gandeste? Dau fundita celui care are dreptate.

Răspuns Câştigător
| vipande11 a răspuns:

Le dau dreptate celorlalti dar... poate a avut ceva treaba/problema si de aia a iesit asa sau poate nu te place si ti-a dat ign ca poate credea ca o so stresezi. Frate combinatile nu se fac pe net ca dragostea pe net e casi cum ai luat pranzul prin telefon laughing sper sa ma intelegi fa-ti curaj si intrabo asta in fata. BAFTA

| J0K3R explică (pentru vipande11):

1 nu mi-a dat ign a iesit am intrebat-o si pe o ff buna prietena a iei dp mess
2 e in clasa cu mine( vreau sa o prind singura si sa o intreb)

12 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Pai o cunosteai? Poate ca ai luat-o pe nepregatite, trebuia sa-i zici acest lucru fata in fata nu asa pe mess nu? Era altceva sa o astepti cu un trandafir in mana si sa-i zici ca o placi mult si ca vrei sa fii cu ea!

| J0K3R explică (pentru superdorex):

Lol e in clasa cu mine si un trandafir? fi serios e iarna!

| superdorex a răspuns (pentru J0K3R):

Nuuuu...ca e iarna, ce gandire ai...atunci te mai intrebi ce are fata? Tu crezi ca asa se face? Asa cuceresti o fata? Daca nu esti un pic romantic, sa-i arati o latura a sensibilitatii tale, sa stii ca se gandeste, ca sunt multi altii ca tine in aceeasi barca care au gandirea asta cu un trandafir iarna, asa ca are de unde alege!laughing

| J0K3R explică (pentru superdorex):

HEHE mai a avut trebuie si am mai intrebat si dupa aia pe mess daca vrea sa fie k mine si ai "DA". YEEE acum sunt cu ea!

| superdorex a răspuns (pentru J0K3R):

Ai vazut? felicitari! Acum sa ai grija de ea, sa-i arati cat esti de special!

| Michiiiiiiiiii a răspuns:

Buna.
Poate ai luat-o prin surprindere si ai intimidat-o; se intampla de foarte multe ori; cel mai bine e sa o intrebi fata in fata asa ii e cel mai bine
Incearca sa iesiti impreuna afara , si acolo ii poti cere prietenia.
Sa ai multa bafta:*!

Buna.
Poate ai luat-o prin surprindere si ai intimidat-o; se intampla de foarte multe ori; cel mai bine e sa o intrebi fata in fata asa ii e cel mai bine
Incearca sa iesiti impreuna afara , si acolo ii poti cere prietenia.

Buna.
Incearca sa iesiti impreuna afara, si acolo ii poti cere prietenia.

| Sunrize9000 a răspuns:

Poate ia picat netu straight face intreab-o fata'n fata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu ce inseamna asta.Ca ii place si ei de tine, dar ca s-a rusinat si nu a avut replica, asa ca a iesit.Nu stia ce sa zica, a fost emotionata si chiar daca o vei intreba daca te place s-ar putea sa zica nu.Cred ca e foarte timida! funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exact la fel e si la mine big grin