| kymy a întrebat:

Raluca obligat-o pe Mihaela sa fie cu un prieten pe nume Dragos si baiatul acesta o place si el chiar voia sa fie cu ea.Aceasta nu i-a spus ca fta acea a obligat-o.Si seara ne-am dus uni dintre colegi la bancute:dragos, mihaela, eu si ink 2 colegi si eu i-am spus adv lui dragos pentru ca il plac si eram geloasa. mihaela a reunoscut dar dragos a intrebat=o daca aceasta il place a zis ca da.Atunci am luat-o de par si i-am zis sa zic adevarul. dupa 5 min el a intrebare daca si asta facea parte din provocare si a zis ca da. Ce parere aveti?

4 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Pe bune? Si daca ai luat-o de par la ce folos? straight face Sincer acum...trebuia sa o pui sa spuna adevarul, sau macar sa ii spui ca il placi pe Dragos sau cum il cheama pe baiatul ala laughing. Adica...cred ca ai procedat gresit si s-ar putea sa faca si mai rau ca sa-ti faca in ciuda.

| Georgiana05 a răspuns:

Parerea mea e ca nu am inteles nimic.

| Rayyy a răspuns:

Parerea mea este ca sunteti un grup de fetite imature, fara suparare.
Asta e adevarul. Daca ati avea o oarecare doza de realism in voi, v-ati da seama in ce situatie penibila v-ati adancit.

| CosminME a răspuns:

Raluca "a obligato" pe mihaela? da ce e ea(raluca) sefa lu mihaela? penibila situatie cum zice si ray laughing, mai maturizativa laughing