| stefy01stefy a întrebat:

Raman gravida daca prietenul meu mi-a introdus-o numai de 3 ori( neprotejat)? si nu a ejaculat in mine ca "ii venisera" cu 2 seri urma.Nu am fost virgina cand am facut. o si mai erau 4-5 zile pana sa imi vina ciclul. ce sa fac sa iau pilula de a 2a zi? ar fi a 2 a oara cand as lua-o in acest an.va rog ajutati.ma,urgent.dau fundita!

Răspuns Câştigător
| R_8074 a răspuns:

Sunt sanse dar sunt minime... Eu nu cred ca esti insarcinata, sigur nu esti. Mai ales daca trebuie sa iti vina ciclu si nu a ejaculat in tine. Nu e nevoie de pilula.

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu poti lua pilula de a doua zi daca ai mai luat-o in ultimele 6-8 luni. O sa vezi, cand te vei duce la ginecolog (fiindca e absolut interzis sa o iei fara consult ginecologic in prealabil) ca ginecologul iti va interzice clar, nediscutabil. Riscul de sarcina exista, dar nu e mare. Cam 4% daca ai menstre regulate (ceva mai mare totusi, fiindca ai luat in ultimul an pilula de a doua zi).

| Johnny_3797 a răspuns:

Decite ori nu ar fi introdus nu importa.Importa daca nu a ejaculat daca a ejaculat trebuie sa-ti faci grji daca nu atunci nu te teme totul va fi ok.Dar totuna un procentaj mic este.Tot timpu cind faci sex neprotejat este un risc ca sa fii gravida acolo nu stiu ce cu organele genitale cind sunt cele mai active sau sensibile nu tin minte eram cu gindul alt undeva in timpul lectii celea. Daca nu a ejaculat nu-ti facea griji.Dar daca vrei sa fii sigura e si fa vreun test dupa 2-3 zile
Sper ca totul sa fie binewinking

| NoChanceForUs a răspuns:

Ți-am mai răspuns o dată deșteapto.

| deedeelina a răspuns:

Faptul e consumat oricum. Dar de ce nu te protejezi?! Iti place sa stai asa mereu cu frica in san ca daca ai ramas gravida? Mergi la un dr. ginecolog sa-ti prescrie pilule anticontraceptive daca prezervativul nu-l suporti. Anul abia a inceput si tu deja ai luat a doua oara pilula de a doua zi. AI grija totusi. Cu alea nu e de joaca. Iti vei da organismul peste cap complet, si n`o sa ai cum sa-l mai indrepti! Asa ca protejeaza`te! Sunt atateeea METODE! Succes

| YoungHomie a răspuns:

Nici sa nu te gandesti la pilula de a doua ziwinking stiai ca pastila aia e interzisa in alte tari si in Romania nu? poate ca te scapa de o sarcina nedorita dar iti afecteaza alte organewinkingte duci la medicul ginecolog sa iti prescrie el nu iei de capul tau

| 2dmv a răspuns:

Daca prietenul tau este curat si s-a spalat inainte sa aiba contact cu tine, eu zic ca poti sa stai linistita.Nu s-a intamplat nimica!

| Any_6060 a răspuns:

Nu este neaparat sa ejaculeze in tine ca sa ramai insarcinata. Barbatii elimina si un lichid in timp ce fac sex, care contine spermatozoizi. Si asta cu faza ca nu a ejaculat in mine ca ii venisera cu 2 seri in urma nu am inteles-o. Si daca ii vine ce? Nu ii o chestie ce se termina. Puteti sa faceti sex si de 6 ori pe zi si sa ejaculeze de fecare data si tot mai are sperma. Nu ii o chestia care se termina si trebuie sa se refaca nu stiu cate zile laughing). Deci in consecinta tu hotarasti ce decizie vei lua. Multe fete cred ca pot ramane insarcinate doar daca ejaculeaza in ele, dar mai sunt si surprize big grin. De aceea este important sa va documentati inainte sa va incepeti viata sexuala ca apoi va treziti la 15 ani mamici.

| aDa_6148 a răspuns:

Daca nu a ejaculat nu vad de ce iti faci problemebig grin

| necu91 a răspuns:

Pilula de a 2a zi e recomandata odata pe an. si daca zici ca nu a ejaculat in tine si mai erau 4 - 5 zile pana sa iti vina ciclu nu cred ca ramai gravida. eu zic sa te linistesti.

| alexandra_8635 a răspuns:

Asculta la a4-a ramai gravida fato i-a pilue altfel nu scapi eu aam trecut prin asta crede-ma am 19 ani pe a 15 aani am trecut prin asta dar m-au ajutat pilulele pentru nu vroiam copi si nu vroiam dupa aia sa avortez deci da-o inainte cu pilulele.bafta! funda?

| Yukina a răspuns:

Ramane prietena mea gravida daca eu i-am introdus-o numai de 3 ori( neprotejat)? si nu am ejaculat in ea.Nu a fost virgina cand am facut.o si mai erau 4-5 zile pana sa ii vina ciclul.dau fundita!

| afrodita3333 a răspuns:

S ar putea sa scapi, daca ai noroc.Eu zic sa iei totusi pilula ca sa te linistesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Au.E foarte aiurea. Dar logic. daca nu si-a dat drumul in tine.
si nu avea pe penis sperma nu prea ai avea cum sa ramai. Dar oricum sfatu meu ar fi sa faci un test de sarcina. si sa te protejezi data viitoare. Mult succes:* [ Fundita?big grin]