| boy95boy a întrebat:

Ramane prietena mea gravida daca eu i-am introdus-o numai de 3 ori( neprotejat)? si nu am ejaculat in ea. Nu a fost virgina cand am facut. o si mai erau 4-5 zile pana sa ii vina ciclul.

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Posibil sa ramana insarcinata. Riscul este relativ mic, cam 4% daca are menstre regulate si ceva mai mare daca are menstre neregulate.

| ana_2556 a răspuns:

E posibil! Si lichidul preejaculator contine spermatozoizi oameni buni! E posibil ca la varsta ta sa ai parte de un bebe daca nu inveti sa folosesti prezervativul.

| Adorable a răspuns:

Buna!
Daca in timpul penetrarii nu intra sperma in vagin, prietena ta nu are cum sa ramana insarcinata! Regula este simpla : Un ovul si un spermatozoid pentru a concepe un copil.
Prietena ta nu este insarcinata, dar pe viitor ar fi mai bine sa va protejati pentru a nu avea probleme si cu lichidul varsat din penis cu rol lubifriant care contine la randul sau spermatozoizi si pentru a fi siguri ca nu va alegeti cu o boala precum Sifilis sau Sida.
Pa, pa!

| R_8074 a răspuns:

Nu e gravida, sunt sansele foarte mici. Cred ca si ea a postat intrebarea asta, sau ma insel. Sunt sanse minime, sigur nu e gravida

| NoChanceForUs a răspuns:

Băi frate și tu și aia mai întrebați nene mult? Disperare pe voi, nu glumă.

| SupradozaDeViseXD a răspuns:

Nu va ramane gravida.

| euionutz a răspuns:

Si dupa i-a venit?

| blondu_9020 a răspuns:

Daca nu ai ejaculat nu are cum sa ramanawinking

| stefanik04 a răspuns:

Stefy95stefy e cumva prietena ta? Are o intrebare asemanatoare :http://www.tpu.ro/......-2_1/.Vezi aici raspunsuri

| emi_8585 a răspuns:

Probabilitatea este mica, dar se poate!(nu puteai sa folosesti un prezervativ? nu e chiar asa de scump)
la 16 ani sex... vai de voi

| roxyk_8535 a răspuns:

POI ramanea gravida numai daca era in timpul acela pe stopbig grinbig grin

sau daca ai ejaculatbig grinwinking

da oricum ai jy tu grivalaughing jy protejeazatehee hee

fundita?smug PlS