anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Rasa galbena(asiatica) poate avea copii cu rasa neagra (africani, nigerieni etc.)? eu unul nu am vazut pana acum nici un copil afro-chinez (nici macar in filmelaughing), si nici cupluri nu prea.

11 răspunsuri:
| andreutz a răspuns:

Orice om de orice rasa poate avea un copil cu un alt om de rasa diferita, oricare ar fi aceasta...nu exista nici o "lege" biologica care s interzica acest lucru...si doar pentru ca nu ai vazut, nu inseamna ca nu exista happy aerul crezi ca exista, desi nu il vezi big grin

cami
| cami a răspuns:

Poi da, dar oare un timisorean poate avea un copil cu o craioveanca big grin?
bineinteles k da... dar daca se intampla ca un asiatic sa aiba un copil cu o africana fi convins/a ca acel copil ca iesi brunet, iar u nu vei avea de unde sa stii ca tatal de fapt e asiatic happy o sa crezi ca e african.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N-ai vazut pentru ca nu te-ai prins.Nu se zice afro-chinez, se zice metis si e plina lumea de din-astia.

pupimik
| pupimik a răspuns:

In general copilul seamana mai mult cu unul din parinti...deci ori va fi un asiatic mai inchis la culoare ori un creol cu parul cret si ochii putin alungiti

| cristi a răspuns:

Nici eu nu am vazut niciodata, si chiar am dubii daca exista incrucisare intre rasele astea. Metis este un termen folosit la orice incrucisare de rase nu strict la aceastea doua. Daca este lumea plina as vrea si eu sa imi dea candva o poza cu un baiat sau o fata rezultata din 2 parteneri care apartin acestor rase.sa nu mor prost laughing

eileen
| eileen a răspuns:

Uite aici am dat o cautare pe net si am dat de poza asta http://lh3.ggpht.com/......ulatta.jpg si aici avem un tip care e din mai multe rase, printre care si african, chinez:) http://k43.pbase.com/g3/65/643965/2/56801922.Formals009.jpg

| leluc a răspuns:

Copiii imperecherii asiaticilor cu africani se numesc metis (hibrid rezultat din incrucisarea a doua rase diferite), nu afro-chinezi. Sunt intalniti foarte des, dar nu e obligatoriu ca ei sa fie negri si cu ochii specifici asiaticilor happy... pielea poate fi mai maslinie (nu neagra), iar ochii perfect normali

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai cristi, tu ce vrei sa zici, ca un asiatic nu poa sa toarne un copil cu o negresa, sau un negru cu o asiatica?
Pe ce principiu? Ca nu vrei tu?

| karmine a răspuns:

Din câte am auzit, Ne-eu parcă ar avea ceva rădăcini asiatice.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ar fi tare. cred ca ar arata ca un tailandez

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Rasa galbena nu poate avea copii cu rasa neagra