| Chimilica a întrebat:

Raspunde-ti foarte repede, este urgent. Ce sa ma fac cu tatal meu? Este foarte dur, am facut doar 3 absente si nu ma lasa la discoteca. Orice i-as zice o tine pe a lui ca ma bate. Nu a facut mai nimic pentru familie / casa! Este un alchoolist, este foarte nervos, uneori ma batea cu cureaua! Pe mami a batut-o cu pumni / picioare. Nu poti sa discuti cu el credeti-ma, am incercat in toate metodele, cand am fost mai dura cu el spunea ca ma omoara cu bataia si cand ii explicam cu frumosul la fel! Nu mai pot toate fetele de varsta mea [14] ies in oras cu prietenii lor sau cu colegii. Vreau si eu sa ies asa. Si nu nu sunt prea mica gandesc destul de bine vreau sfaturi cum sa imi stie asa de frica sau sa ma lase sa fac ce vreau. Sunt o fata cuminte, nu ma gandesc la sex si nu sunt disperata ca altele dupa iubiti. Heeeelp pleaseee. [ scuza-ti categoria, e cea mai vizitata si-mi trebuie raspunsuri pana maine 9 feb ]

10 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

De ce nu vorbesti cu mama ta? Sau cheama protectia copilului ceva... nu meritit tratata asa. Nu esti foarte mare, dar nici el nu este corect fata de tine.

| maissner a răspuns:

Pfff...greu de dat un raspuns/sfat. E o situatie foarte nasoala.deci nu prea vad nici o iesire. Singura solutie (dar asta ar dura ceva pana se va rezolva) ar fi sa o convingi pe mama ta sa divorteze de el. Cred ca ar fi mai bine intr'o situatie ca a ta, mai ales ca e vorba de agresare fizica. Am totusi o solutie, cam nebuna si nu te sfatuiesc sa o faci, dar daca chiar vrei sa faci ceva sa il faci mai constient de ceea ce face, o solutie ar fi sa fugi de acasa si sa apari peste o saptamana, dar si aici este un risc, ori intelege fapta ta ori iar te bate ca idiotul.Ai putea sa il minti. Sa ii spui ca te duci sa iti cumperi ceva necesar pentru igiena ta si spui si tu un magazin mai departe de casa. Si incerci sa te incadrezi si tu in acel timp, sau ai putea sa ii spui ca trebuie sa te vezi cu o colega sa iti dea o culegere din care aveti tema si ca iti trebuie neaparat acea culegere ca altfel iei nota mica. Sincer nu stiu, sa nascocesti ceva e greu. oricum. e super nasoala situatia ta. Take care :*

| Chimilica explică:

@Lucas parerea ta este = 0
@ fetelor, am fugit de acasa. a plans dupa mine apoi iar a inceput, si mami tine cu el nu cu mine. numai suport, ce sa fac?!

| Binelu a răspuns:

Spune-i sa divorteze de el, Doamne dupa ce a mai si batuto mai sta cu el "|

| Азбука a răspuns:

Oare nu si-a dat nimeni seama ca intrebarile tale sunt puse din lipsa de ocupatie si pentru ca suferi de nebagare in seama?
Chiar nu ai ce face? Te plictisesti atat de tare, ori ai impresia ca trebuie sa arati lumii cat poti fi de inteligenta?!
Mai bine citeste o carte, vezi un film, asculta o melodie frumoasa, si cu siguranta maine vei simti ca esti alt om, ori... cu adevarat om!
Bafta! happy

| Chimilica explică:

@ Suntem mutate la bunica eu cu mama dar ei mai iau legatura, el o inseala pe mami si ma obliga sa vorbesc cu acea fata. ps : este cu fata de 5 ani. dar nu ma lasa in pace, toti in oras il cred smecher aolo!

| ISaidHelloToMe a răspuns:

N-are cum sa o insele pe maicata cu o ft de 5 ani...pluz ca povestea ta pare ireala eu zic sa iei masuri mai mari daca e adevarat vb si cu ea...suna la tel copilului( eu una nu il mai stiu ca l-am auzit la radio, dar sigur il gasesti pe net)
sper ca te-am ajutat. dar data viitoare gasesteti pe altcineva sa minti

| Chimilica explică:

@ E adevarat tot ma jur! Mami stia de fata aia, el are 39 iar acea fata 19 si a luat-o din clasa a8-a a9-a. Acum suntem la bunica de ceva luni dar el tot nu ma lasa in pace intelegeti? Mami a venit aici pentru ca ei se certau pe bani, si aici se cearta cand o suna dar macar nu o mai bate.

| Chimilica explică:

@ va rog ajutati-maaaaaaaaaaaa sunt disperatacrying acum plang numai suporttttttt

| Chimilica explică:

Semnat Malina, prietena lui @DracusorMic!
Multumesc pentru nimic de la voi. Nu o sa ma lase never la discoteca si voi habar nu aveti ce sa spuneti. Pha oh go on