anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Raspundeti cat mai repede:
De 2 saptamani sunt cu una si, m-a sarutat fara motiv si apoi mi-a dat o palma si a fugit a zis la telefon ca ma uraste si cand am intrebat de ce a inchis. Ce sa fac?

6 răspunsuri:
| liz23 a răspuns:

Daca esti deja cu ea, e un plus pentru tine in nelamurirea ta, ca nu i-ar placea de tine se scade din problema. Daca a spus ca te uraste, clar ceva s-a intamplat, poate fi vorba de o barfa sau vreo parere a unei prietene bunavoitoare.raspunsul il poti afla doar de la ea.Eu nu cred ca e ceva din senin, cand iti spune cineva ca te uraste, sigur ceva ai facut sau s-a zis ca ai facut.

| Anecherry a răspuns:

Sa o intrebi ce s-a intamplat; cauzele pot fi variate; poate ai facut ceva ce a suparat-o, sau poate e imatura; anyway, incearca sa afli motivul, iar daca nu reusesti, las-o balta pentru ca fete se mai gasesc.

| Mina a răspuns:

Parerea mea: ciudata fata! In locul tau nu as face nimic. As fi destul de socata ca sa stiu ca nu vreau sa am de-a face cu oameni isterici. Bafta!

| Just kidding a răspuns:

laughing) cred ca e nebuna! Cine stie ce ai facut si poate ea a aflat big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fi-i mai hotarit cu ea caci nu fuge decit ea insasi si nu intelege.Nu de tine fuge, iar daca nu esti hotarit vei pierde.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca e ff nebuna,, ma baieti nu mai stati cu toate psihopatelelaughing))