Depinde de corpul oricarui baiat. Unii nu se uda mult, ci chiar ejaculeaza cand doar se ''giugiulesc'', deci nu e bai ce ti se intampla tie.
Fi multumit ca esti sanatos si ca n-ai probleme cu ''amicul''.
Sa imi apara foarte mult lichid preejaculator(adica sa mi se ude destul de tare chilotii?/// Eu cred că este mai galben și îl de fapt nu îl cheamă lichid pre ejaculator, ci pișu/ pipi. Cu vârsta, peste niște ani, sper pentru tine, să nu mai faci pipi pe tine, de emoție când săruți pe sâni / mângâi o femeie.
Am 18 ani:p
In primul rand,depinde de organismul fiekaruia.
unii baieti au mai putin lichid,altii mai mult.
nu e un lucru rusinos, e ceva firesk, si nu esti singurul.
deci nu te ingrijora.
Am 17 ani.
E foarte normal ce ti se intampla si nu trebuie sa te jenezi pentru ca nu este voluntar ce ti se intampla.Prietena ta ar trebui sa inteleaga acest lucru si chiar sa fie mandra ca reuseste sa te excite asa de tare. Daca tu consideri necesar, poti vorbi cu dansa despre asta, dar cred ca stie sau banuieste deja ca e normal.
Am 16 ani.
Nu stiu cat de normal e, dar oricum dupa parerea mea e destul de logic.
Si acum sa imi dau cu parerea.nu as crede deloc ca nu este cool sau ca ceilalti baieti, as fi multumita ca l-as excita dar chiar nu mi s-ar parea ciudat.
Si daca ar vorbii lucrurile astea deschis cu mine, as prinde incredere in el si m-as bucura ca imi spune lucruri atat de personale.