| SunShine_5894 a întrebat:

Raspundeti la telefon in timp ce faceti sex?

Răspuns Câştigător
| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Cine nu are gura ocupata poate sa raspunda.

15 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Tu crezi ca as putea sa mai aud ceva in timpul ala?

| MMihai a răspuns:

Iar facă vorbești cu alta, că vrei să faci sex și cu ea, cea cu care faci sex atunci, va sării în sus de fericire.

| Picasso a răspuns:

Hmmm ooohh hmmm ahhh suuuntt hmmmm ahhh ooocuuuoocuupppaattt! reveniti hmmmrrreevenitiziii hmmmaaaiii mai maii tarziu tarzzziuuu
!

| EuCuTine a răspuns:

Nu eu cand fac sex fac sex nu vb la tel.Ciussswinking

| BRG a răspuns:

Ce întrebare, e ca și cînd ai spune răspunzi la telefon cînd ești pe wc?

| Narcis2007 a răspuns:

Ce tare ar fi sa raspunzi si sa fie un coleg si sa auda cum gafai rolling on the floor...visul oricarui barbat

| Gabitza a răspuns:

Nu cred ca ar fi ok laughing

| SunShine_5894 explică:

SuperNova, n-am nici un fel de problema,crede-ma laughing Mi se par amuzante toate raspunsurile voastre, eu raspund la telefon in timp ce fac sex, nu mi se pare anormal.

| SunShine_5894 explică:

Nu stiu de ce va place sa va "afirmati" prin jigniri. Am pus o intrebare simpla, raspundeti daca aveti ce sa raspundeti daca nu ignorati intrebarea, treceti la alta, ce vi se pare iesit din comun? De ce va asteptati sa fie toata lumea ca voi?

| claudiu89 a răspuns:

Iti distrage atentia si depinde daca astepti sa fii sunat/a, te poate suna sefu' sau cineva pentru un interviu pentru un job sau astepti un pachet, urmeaza sa te intalnesti cu ceva important si sa nu dezamagesti etc. As prefera ca in cazul in care nu asteapta nimeni un apel important sa fie inchise telefoanele big grin pentru a nu crea nici cel mai mic disconfort.

| basexcu a răspuns:

Niciodata !

| cagulatu a răspuns:

Ai o problema din moment ce adresezi intrebari de genul asta, crede-ma.

| dalila a răspuns:

Nuuuuuuu

| miruna_9832 a răspuns:

Nu face asta te avertizez

| anonim_9255 a răspuns:

Nu cred ca e momentul cel mai indicat laughing))