| Bunddy a întrebat:

Răspundeți sincer. Dacă v-ar opri pe stradă o tânără care arată bine dar total necunoscută și v-ar propune o partidă de sex contra 100 lei, ați accepta?

41 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Bunddy):

Ha ha amuzantule

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca as fi prostituat as cere mai mult.

| 199onur7 a răspuns (pentru Bunddy):

Iai ziso bossss laughing))) asta sa mor eu numai poze cu asa ceva pune de cand il stiu eu numai poze cu picioare pune pedo ăstalaughing)))

| OmBanal33 a răspuns:

100 de lei, fara discutii

| 199onur7 a răspuns:

Bro să-ți spun ce am pățit eu cand muncesc pe o plajă intr-o vara din constanța dormeam frate in seara aia in fine intr-un loc si vine frate o femeie in toata fine si imi zice so regulă si eu am rămas asa blocată adica wtf ce cauți aicia cum de mai găsit in întunericul asta si ba m-a trezit din somn mama si aveam asa nervi ca eram rupt ba de obseală muncisem in ziua aia rau si vine omul asta femeie asta zice da nu vrei sate regulezlaughing))))))))laughing)))) si aveam frate ma jur pe Dumnezeu ca nu te mint cu nimic vreo 12 lei 10 lei pe atunici in bunzunar si i-am zis iai pe ăștia ai lasa ma sa dorm ba si ia luat si a plecatlaughing)))))) mama da aveam asa nervi ca ma trazit din somn si dimineață vine seful de pe plajă ionuț il chema si i-am zia pai voi lăsați usa aia deschisă vine nebuna aia din nu știu ce dracu club peste mine sa ma violezelaughing)))) erau multe cluburi in zona aia

Răspuns utilizator avertizat
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

As accepta fara sa stau pe ganduri si dupa sex as invita-o la un restaurant scump sa o rasfat

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru sierra1):

Folosesti prezervativ

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru FirstPlayer):

Faci dus inainte

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru DonEnnioSalieri):

E datoria morala a barbatului sa aiba la el prezervativ

| Lambruzau a răspuns:

100 de lei? O sa ramai dezamagit ca nu te va opri nicio fata frumoasa.
Tu stii cat costa un parfum, o poseta? Ce sa faca fata aia cu 100 de lei crezi ca o mearga la K?
Hai mars!