Da noi oricum asa ne petrecem timpul.plimbandu-ne. si daca nu are el bani, poate am eu. daca nu am eu poate are el...sau poate avem amandoi. sau poate niciunul filmul il putem vedea si acasa, pizza o putem face si acasa deci nu vad unde e problema aici...inghitim in sec si ne zicem: "lasa ca o sa fie bine"
Buna!, l-as iubi mai mult, l-as compatimi, l-as sustine ca sa treaca peste si pozitivind va recapata forta de a lupta pentru. un viitor job!, cred ca necazurile is cele ce consolideaza, facandu-ne sa ne apropiem mai mult(in a cunoaste pers.), mai puternici!, Numai bine, pa!
Nimic special, cam asa a fost prietenia mea cu sotul meu. Nu aveam nici unul nici o para chioara si ne plimbam prin parc mancand covrigi. Eram foarte fericiti si asta nu a intinat cu nimic iubirea noastra.
Daca nu ar avea bani niciodata nu ar fi tragic ideeea estre sa faca ceva in privinta asata, sa incerce sa amelioreze situatia dar daca sa-r intampla o data nu este mare bai ideea este ca daca nu aare mereu este naspa adica( idem:scelerat) adicano money, no, no)
Nu ar fi problema...mi'as intelege prietenu si l'as scoate eu pe el...ca intr'o relatie ce e al ei e si al lui si ce e al lui e si al ei