| Iziii:X:X:X:X:X:X a întrebat:

Raspuns cel mai bun FUNDITA.happyhappy Iubesc un baiat si nu stiu ce sa fac, el place o fata care il place si ea de asemenea! DISPERATA! am spus FUNDITA! el crede ca sunt o fata de gascacrying

Răspuns Câştigător
| ruxandraaaaioanaaaa24 a răspuns:

Nu-ti irosi iubirea! Atunci cand nu este un sentiment impartasit ce poti face? Te retragi, sau alegi sa te lupti cu morile de vant?
In plus, daca spui ca lui ii place de alta fata, atunci exista posibilitatea ca el sa si fie cu respectiva. Si atunci... tie iti place sa fi a 5-a roata la caruta? Eu zic sa ai demnitate si sa-l lasi deoparte. Nu se merita sa-ti pierzi timpul, viata, fericirea asa! Uita-l! Vei vedea ca atunci cand te astepti mai putin o sa intalnesti baiatul de care te vei indragosti si care te va iubi.
Viata este o poveste. Povestea este "mana" destinului. Dar happy-end-ul exista doar daca tu vrei sa existe, doar in vointa ta sta totul, sta reusita. big hug Vei vedea in timp si imi vei da dreptate! kisskiss big hug

6 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Pai, ti-ai dat singura raspunsul. Te considera o fata de gasca, perfecta pentru a-i fi doar amica. Nu iubita. Daca lui ii place de alta, nu ai ce sa faci. A. si apropo, nu poti sa il iubesti din moment ce nu ai fost nici macar o zi impreuna cu el[ca iubita]Ca sa iubesti trebuie sa acumulezi sentimente, amintiri.Este vorba de atractie fizica sau poate... obsesie.

pa, pa.

| Damian a răspuns:

Astai problema secolului, la coada la paine nu te-ai bagat niciodata in fata?

| Nu a răspuns:

Nu te baga peste ei.

| Bianca_2742 a răspuns:

Situatie dificila! Daca nu poti sa faci nimic intre ei ar fi mai bine sa iti placa de altcineva.

| robert123 a răspuns:

Incearca sa stai cat mai mult in preajma lui incepe sau prefate macar ca iti plac cat mai multe activitati care ii plac si lui si daca tot te considera o fata de gasca incearca sa-ti faci curajul sa ii spui ca il placi poate te va placea si el. funda?happy

| iooaiooa a răspuns:

Eu zic sa incerci sa stai cat mai mult in preajma lui...sa te comporti altfel el va observa asta daca u zici ca te considera o fata de gaasca... dar daca el nu zice nimic si nu-ti da nici o atentie eu zic sal lasi cu fata pe care o place.pentru ca daca o sai spui ceva s-ar putea sa sticati si prietenia asta pe care o aveti fa cum crezi mai bine