| mary4567 a întrebat:

[raspuns rapid pls]. Buna TPU. Am un frate vitreg ( nu avem nici o legatura de sange ) iar eu voi sta in acelasi apartament cu el cat ma duc la liceu. M-am gandit sa mai aduc o fata in apartament sa nu creada lumea ca stau doar cu el, dar nu stiu ce sa fac. Voi ce ma sfatuiti? dau funda (argumente).

3 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Pai buna idee. asa sa si faci, ca baietii au mai multi hormoni decat noi, si mai greu de stapani, daca mancati la aceeasi masa, mergeti la aceeasi baie... mai bine sa vina inca o fata cu tine! Eu chiar iti recomand!

| Catheryne a răspuns:

Depinde de relatia pe care o ai cu fratele tau vitreg. Daca va intelege-ti foarte bine la fel ca doi frati nu ar avea de ce sa-ti faci griji de gura lumii(sa stii ca uneori intre un baiat si o fata se poate lega o prietenie foarte stransa, chiar mai puternica poate decat intre 2 fete). Dar daca el ti-a dat semne ca vrea mai mult de atat, sau daca nu sunteti foarte apropiati unul de celalalt poate ar fi bine sa-ti aduci o prietena, in felul asta ai si tu cu cine iti petrece timpul cand vi acasa( discutii, barfe, rasete, sfaturi, sau ce mai facem noi fetele) :d

| mihaelaanamaria22 a răspuns:

Niciodata sa nu te intereseze ce spun oamenii in fond conteaza cum te intelegi tu cu el si cu familia si doar atat; oamenii pot vb si daca aduci o alta fata si daca locuiesti doar tu cu el asa ca lasa_i sa vb cat or vrea.Tot ce conteaza e intelegerea si doar atat.Succes la liceu