anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Raspuns urgent! De dimineata mi-a venit pentru prima oara ciclul menstrual.Eu locuiesc doar cu mama si aceasta era la servici.Am folosit ce trebuia ma rog si nu i-am spus inca pentru ca nu stiu cum. Mi-e teama ca o sa inceapa cu toate acele lucruri.Cum sa ii spun? Astept raspuns de la fete urgent! Funda+vot!

Răspuns Câştigător
| Irinaa16 a răspuns:

HAHA.asa am fost si eu.Mie mi-a venit pentru prima data pe 7 martie.credeam k nu e adevarat dar eu stiam ca era.I-am zis mamei pe 8 sau 9 martie. dupa ce stiam sigur. Eu i-am zis"Mami mi-a venit" Si mi-a tinut o filozofie... dar nu a durat mult.Si daca ti-a venit acum...Ai grija cu sexul.laughing Sa nu ramai insarcinata:*.si mamei tale.doar spune-i cum i-am zis si eu. si o sa isi dea seama.

3 răspunsuri:
| Rucsiii a răspuns:

Păi trebuie să-i spui, pentru că e mama ta şi trebuie să ştie. Şi este şi normal să te informeze, o să fie foarte fericită ca fiicei sale i-a venit ciclul laughing Spune-i pur şi simplu.

| alinutzaap a răspuns:

Poi ii spui simplu happy tot no sa scapi de chestile alealaughing.

| doryan91 a răspuns:

E ceva normal. stai linistita.ii zici doar ca ti.a venit si gata tongue la sora mea i.a venit cand se plimba cu bicicleta si credea ca s.a lovit dar de fapt era ciclul ...haha...sper sa.ti fie de folos. chiar daca sunt baiat