| puby a întrebat:

Raspuns urgent
nu stiu sa sarut
ce fac

Răspuns Câştigător
| kiss a răspuns:

Nu stiu daca te poate invata cineva sa saruti, e ceva ce vine de la sine, ideea e sa nu intri in panica pentru ca nu ai de cehee hee trebuie sa te lasi dus de val, sa fii calm si relaxat, sa te simti tu bine, e mult mai simplu decat crezi happy

13 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Nici o problema!
Nimeni nu se naste invatat.
Totul o sa vina de la sine la momentul potrivit.
Toti am trecut prin asa ceva la un momentdat.
Si ce crezi? Ca stiam? Nu!

| Азбука a răspuns:

Practici pana inveti.

| St3fU a răspuns:

Pai iti lipeste buzele de ale partenerului, le deschizi(o sa le deschida si el) si'i atingi intai buzele cu limba, apoi o impingi pana cand atinge limba partenerului.si practic ii lingi limbalaughing parteneru o sa faca la fel. oricum daca ajugi pana aici o sa mearga treaba de la sinebig grin

| ELLSSA a răspuns:

Invata!

| bianca9422 a răspuns:

O sa stiiwinking

lasate purtata de val

totul o sa fie bine

| Tania a răspuns:

In primul rand stai linistita, nimeni nu s-a nascut invatat.
O sa vina de la sine crede-ma.
Ce mai mi-asi dori sa trec si eu prin emotiile primului saruthappy

| ÎmplumutPufuieţiDalNuiMaiDauÎnapoi a răspuns:

1. nu te speria, 2. toti am trecut, vom trece, prin asta, 3. vine totul de la sine, 4. nici mie nu mi-a venit sa cred punctul 3 happy

| AlinaMarianaIipc a răspuns:

Inveti.

| Katalin02 a răspuns:

rolling on the floor) daca ai caine in casa ia-ti limba in gura cu el si vezi laughing **** ce intrebare, lasa-ti in *** internetu si ducetiva si facetiva prieten/e in **** si sigur o sa nimeresti pe unu/a care stie sa sarute si te invata aia, ce **** vrei sa-ti desenez acum pe TPU cum misti limba, cum o bagi in gura la aia? bah sunteti pibili ma

| Pinkyyy;x a răspuns:

Totul vine de la sine!

| TeIubesC_3871 a răspuns:

App da cati ani ai? smugsmug

| puby explică:

Va multumesc pentru raspunsuri

| costel_5549 a răspuns:

Te invat eu.