anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Raspunsuri urgent...deci.pana anul treacut in vara, totul a fost in regula cu menstruatia mea.venea cu mici intarzieri(2-3 zile) dar din august pana in septembrie tot anul trecut, mi-a intarziat 1 lunastraight face. de atunci, tot mi se intampla asta.intarzieri de 1 luna, chiar si cateva saptm bune.acum,anul asta din luna septembrie 23 pana acum in decembrie nimicacrying(((. nu stiu ce sa mai cred.multi spun ca e o dereglare hormonala dar in halul asta.3 luni? am intretin reluatii sexuale(1 data numai) dar nu am dus la bun sfarsit. a fost protejat si s-a intamplat in vara acestui an si in septembrie mi-a intarziat spre surprinderea mea numai cu 2 zile:O:O.acum nu stiu ce sa mai cred.am consultat un doctor, mi-a dat niste pastile hormonale naturale(branca ursului) si le'am luat decat 3 zile dupa am renuntat datorita unor stari de rau crezand ca sunt de la ele.tot imi zic ai mei ca sunt gravida dar nu am cum sa fiucrying(. si prietenul meu mi-a zis ca nu are cum si ca sa stau calma. poate sunt paranoia sau nu dar intrebarea e ce se intampla cu mine? nu vreau la ginecolog ca imi vor da pastile hormonale si nu vreau astacrying(.
(p.s.nu stiu daca are vreo legatura dar ii facusem oral prietenului meu si na.am pus mana pe jucarie si nu si'a dat drumu. m'a indepartat cand a terminat dar dupa, ducandu'ma la baie, am uitat sa ma spal pe maini si dupa am realizat stergandu'ma acolo jos ca am uitat sa ma spal pe maini.are vreo legatura? se poate sa raman?
si inca ceva.am 18 ani)help va rog

3 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Stai calmă, nu ai niciun motiv să te îngrijorezi!
Toate fetele au dereglări hormonale din când în când, ceea ce rezultă în dereglarea menstruaţiei. Sunt mici şanse să fi rămas în sărcinată, mai ales că te-ai protejat şi nici măcar nu aţi dus treaba până la bun sfârşit.
În plus, îţi spun din proprie experienţă că cu cât te îngrijorezi mai mult şi cu cât eşti mai stresată, cu atât îţi va întârzia mai mult. Ca să te linişteşti, îţi recomand să faci unul sau două teste de sarcină.
Mult succes, şi nu uita să ne spui cum evoluează problema ta!

| alexlaura91 a răspuns:

Mai mult ca sigur este o dereglare hormonala. Mai poate fi si pe baza de stres. Chiar daca nu vrei sa mergi la ginecolog, eu zic totusi sa faci asta. Sau poti merge la un Plafar sa ceri ceva pe baza de plante pentru dereglari hormonale. Bafta!

| larisaingeras a răspuns:

Nu cred ca esti insarcinata,dar cel mai bine e sa mergi la un ginecolog, apropo daca iti este frica poti merge la o femeie ginecolog si poate ca simptomele respective erau provocate de la pastilele alea, trebuia sa te uiti la reactii adverse pe prospectul lor.