anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Raspunsuri urgent...deci.pana anul treacut in vara, totul a fost in regula cu menstruatia mea.venea cu mici intarzieri(2-3 zile) dar din august pana in septembrie tot anul trecut, mi-a intarziat 1 lunastraight face.de atunci, tot mi se intampla asta.intarzieri de 1 luna, chiar si cateva saptm bune.acum,anul asta din luna septembrie 23 pana acum in decembrie nimicacrying(. nu stiu ce sa mai cred.multi spun ca e o dereglare hormonala dar in halul asta.3 luni? am intretin reluatii sexuale(1 data numai) dar nu am dus la bun sfarsit. a fost protejat si s-a intamplat in vara acestui an si in septembrie mi-a intarziat spre surprinderea mea numai cu 2 zile:O:O.acum nu stiu ce sa mai cred.am consultat un doctor, mi-a dat niste pastile hormonale naturale(branca ursului) si le'am luat decat 3 zile dupa am renuntat datorita unor stari de rau crezand ca sunt de la ele.tot imi zic ai mei ca sunt gravida dar nu am cum sa fiucrying(. si prietenul meu mi-a zis ca nu are cum si ca sa stau calma. poate sunt paranoia sau nu dar intrebarea e ce se intampla cu mine? nu vreau la ginecolog ca imi vor da pastile hormonale si nu vreau astacrying(.
(p.s.nu stiu daca are vreo legatura dar ii facusem oral prietenului meu si na.am pus mana pe jucarie si nu si'a dat drumu. m'a indepartat cand a terminat dar dupa, ducandu'ma la baie, am uitat sa ma spal pe maini si dupa am realizat stergandu'ma acolo jos ca am uitat sa ma spal pe maini.are vreo legatura? se poate sa raman?

si inca ceva.am 18 ani)help va rog

4 răspunsuri:
| BlancaFantasma a răspuns:

Asa patesc si eu de vreo 2 luni imi tot intarzie.am baut la ceai de caoda soricelului pana m`am saturat!straight face

| UniversaLove a răspuns:

Salutare
In primul rand, incearca sa iti pastrezi calmul si stai mai relaxata, nu poti ramane gravida din simple atingeri in zonele intime avand ''samanta masculina'' pe manute.Ca sa ramai gravida acea ''samanta masculina'' trebuie sa ajunga la circa 15 cm in interiorul unde se creaza bebe-ulwinking.
Incearca totusi.sa fi mai atenta pentru. ca risti sa te imbolnavesti plus de asta ai MARE GRIJA cu cine intretii relatii sexuale nu este doar un simplu contact fizic si un schimb de fluide fizice,este cu MULT mai mult si pleaca de la nivelul constiintei al energiilor interioare.
Intretinand relatii sexuale doar pentru. ca ai pofte ca animalele din savana africana,cu fumatori,alcoolici, depresivi si oameni care au ura in ei te vor trage dupa ei in jos.vor aparea chiar boli, deci MARE GRIJA!
Un act sexual trebuie facut prin si in IUBIRE PURA.ADEVARATA.prin mangaieri.Compasiune si Adevarata Fericire.nu cu haine rupte, batai la poponet si biciuri.asa ceva numai animalele primitive fac desi sunt in trupuri umane.
Pentru a regla prb. menstruale bea:
- ceai de urzica
- ceai de musetel
- ceai de leustean
- ceai de coada soricelului
- ceai de cretisoara
Si mananca multe vegetale,evita cafeauan, tigarile, alcoolul si sucurile gen coca-cola si fanta si cu pastilele farmaceutice trebuie sa fi PRECAUTA!
Numai Bine!

| alle96 a răspuns:

Nu,nu se poate sa ramai.Insa se poate sa fi bolnava la ovare, sau foarte multe alte chestii.dar insarcinata in niciun caz. daca va'ti protejat.mai bine ai consulta un medic bun, care sa-ti spuna intr-adevar ce ai, te pup:*

| justPink a răspuns:

Esti intr-o situatie foarte dificila. poate ca organismul tau nu elimina bine.sau nu stiu ce sa spun.adica am avut prietene la care le venea din 6 in 6 luni sau chiar mai mult si au fost la diferiti doctori si au spus ceva de genu k e normal... fatzi un test de sarcina si vezi{fal de 2 ori ca s a fii sigura}e ieftin nu`i stres.dar poti s a mergi la ginecolog sa le spui absolut totul si sa le spui k nu suporti medicamentele acelea.dar nu te speria ///nu e asa de grav! fundita?