| FataCuOchiiCaprui a întrebat:

Raspunsuri urgente plscrying. Dau funda

Stiu ca poate sunt eu paronoica dar nu mai rezist x(. Deci(daca va mai amintiti intrebarea anterioara) au aflat colegii lui si el e suparat. Am vb putin la telefon si a zis ca nu s-ar certa cu mine pentru ei, ca nici macar nu e bun prieten cu cel de-a facut misto, si ca oricum iubirea e mai importanta ca prietenia. Apoi a zis ca ma suna el mai tarziu. I-am dat sms pe la 22:00 si a raspuns dupa vreo jumatate de ora ca e prin oras(stiam ca iese seara, dar inainte imi raspunde imediat la mesaje). Apoi i-am mai dat mesaj la 12 fara vreo 10 sa-l intreb daca a ajuns acasa. Am asteptat un sfert de ora si nu a raspuns. L-am sunat. A respins apelul x((de obicei face asta ca are mai multe minute). Mi-a mesaj imediat ca e in drum spre casa si ca ma suna cand ajunge. A trecut deja o ora si nu a dat niciun semn. Innebunesccrying. Ce sa fac sa ma pun sa dorm linistita sau sa-i mai dau vreun bip/sms? Nu vreau sa ma cert cu el, tin la el, dar ma enrveaza cu comportamentul asta. Eu de obicei nu-l stresam asa cu msj ca unde esti si ce faci, dar acum nu mai pot. Ce face noaptea in oras?crying
Deci sa stau cuminte sau sa-i dau vreun semn? Si maine dimineata ce sa fac?(ca trebuia sa ne vedem) Sa-l caut eu sau sa astept? Mor de nerabdare sa ma sune si sa-mi zica ca e totul ok, dar nu mai sunacrying. In mesaje acum mi-a vorbit frumos ca de obicei cu iubi si pup dulce etc. Voi ce a-ti face?

Răspuns Câştigător
| meyou a răspuns:

Lasa-l in pace nu-l mai stresa cu telefoanele, ti-a vorbit frumos, deci nu e suparat pe tine sau altceva, probabil ca e inca abatut de ce s-a intamplat cu colegii lui, nu iti face griji, dormi linistita, maine asteapta sa te sune el, nu-l suna tu! Daca tot va intelegeti bine, nu are niciun rost sa strici asta dandu-i atatea telefoane, ti-a zis ca iubirea e mai importanta, asa ca nu ai motive de ingrijorare, si nu te intreba de ce nu ti-a raspuns p moment la mesaj sau nu te-a sunat cand a ajuns acasa, astfel de ganduri nu isi au rostul, poate nu a putut, sau s-a luat la vorba, eu cred ca iti faci griji degeaba, si treaba cu colegii, sunt ai lui, daca el asa colegi de buni are, tu nu ai de ce sa te simti prost sau vinovata de ceva, il iubesti? atunci traieste clipa, momentele frumoase dintre voi si nu-ti mai face griji degeaba, tot o sa sune, ok? te-am pupat ( btw, SUPER BLOGUL)

4 răspunsuri:
| FataCuOchiiCaprui explică:

Gata, s-a rezolvatbig grin.

| L0vely a răspuns:

Buna! vreau sa sp ca si eu fac uneori ca tinehee hee. Stiu ca nu e bine, ca il stresez, dar nu ma pot abtine! oricum...intr-un fel nu este bine. daca vrei sa aflii mai multe de la el, asteapta sa te sune si atunci il poti intreba daca s distrat, cu cine a iesit. dar fara sa para ca il interoghezi. Daca nu iti convine ca iese noaptea pentru ca nu stii ce face, iesi si tu cu el! Daca refuza sa te ia cu el nu te enerva. poate ca iese cu baietii si tu nu prea ai ce cauta printre ei. E baiat si mai iese si el la un suchee heesmug trebuie sa iti pastrezi calmul! du te si dormi linistita, asteapta sa te sune el maine. puup:*

| noktambul a răspuns:

In niciun caz sa nu innebunesti! Culca-te linistita si viseaza ceva frumos! Viata nu incepe si nici nu se termina cu un anume baiat care nu stii ce face la o anumita ora in oras! Si daca face sau nu face ceva e treaba lui, pe tine ce te preocupa treaba asta?! Poate nu face nimic, vrea doar sa o faca pe interesantul. Vezi-ti si tu de treburile tale, fa tu ce vrei tu sa faci, fa-o tu pe interesanta si lasa-l pe el sa-si faca probleme ca "oare ce face aia la ora asta"! Daca nu isi face probleme inseamna ca nu-i pasa si ca nu merita sa continuati relatia. Bafta!

| rbby a răspuns:

Asteapta.nu mai fi asa obsedata de el