Nu inteleg de ce te saruta, iti arata afectiune, etc cand are prieten.Nu se face asa(dar fiecare cu parera lui).
Sunt doua variante:a)te place si pe tine, si pe prietenul ei.Probabil,nu stie pe cine sa aleaga, cred ca i-a fost mai usor sa-l aleaga pe el decat pe tine pentu ca ea este deja prietena lui.(nu stiu daca m-ai inteles)
b)crede ca esti un fraier si a vrut sa-si bata joc de tine
Nu inteleg de ce te saruta, iti arata afectiune, etc cand are prieten.Nu se face asa(dar fiecare cu parera lui).
Sunt doua variante:a)te place si pe tine, si pe prietenul ei.Probabil,nu stie pe cine sa aleaga, cred ca i-a fost mai usor sa-l aleaga pe el decat pe tine pentu ca ea este deja prietena lui.(nu stiu daca m-ai inteles)
b)crede ca esti un fraier si a vrut sa-si bata joc de tine
Varianta a2-a nu prea ai nimerit-o...dar e parerea ta
N-am nici o parere despre tine.Eu doar ti-am dat doua variante de raspuns.Tu alegi care e cea corecta.
Oricum de la faza aceea am ignorat-o total...Nu ma mai intereseaza daca ma place sau nu, eram doar curios de ce a s-a comportat asa.
Vand nu le mai lua in serios, orice ti-ar face, NU LE MAI LUA IN SERIOS. ceva de genu mi-a facut si o amica, am adus-o acasa dupa ce am iesit in oras cu amicii, ea nu putea sa ajunga acasa ca sta pe langa Bucuresti si nu mai era maxitaxi. Ne-am bagat in pat sa dormim dar eu nu puteam sa dorm si am inceput sa ii fac masaj, sa o sarut pe gat, ea nimic si dupa juma de ora s-a intors si a sarit pe mine, ma lasa sa o mangai peste tot, ziceai ca mai are un pic si are orgasm. Nu am facut nimic, nici nu ma lasa sa o sarut, ce sa ii faci? daca pui la suflet si iei in serios o sa fi dezamagit daca nu e ce ai vrut tu asa ca nu te mai astepta, sa nu mai ai asteptari de la fete ca sa nu ramai cu buza fripta.
S-a jucat cu tine si tu deja ai luat-o razna. Trezeste-te, mai exista si lucruri normale pe lumea aceasta!
Deci, concluzia este ca ai nevoie de o carte de limba romana.
Fetele "bune" rau, de varsta ta sunt doar niste pitipoance care au impresia ca sunt femeile fatale ce pot jongla cu sentimentele oricui.
Cum ai ajuns tu la concluzia asta ca as avea nevoie de o carte?
De ce ai intrebat-o asta? Trebuia sa o saruti. Tipa poate ca are iubit dar ii place de tine.
Dar daca ea te pupa de ce nu ai pupat-o si tu? O rezolvai si apoi nu mai erai dezamagit.
Buna! deci afara supaarre dar afzele astea fac doar curvele..SCz de expresie.dar a vrut doar sa se distreze de tine sa se foloseasca de tine...
Sper ca te-am ajutat