| Albertooo a întrebat:

Re all! Deci,numai inteleg deloc fetele astea,Dc? Sa va povestesc:Acum o tipa era o tipa super "buna" care ma tot lua in brate,imi zambea mereu, ma saruta pe obraz, si observa-nd toate aceasta am intrebat-o daca vrea sa fim impreuna...Si mi-a raspuns ca are prietenoh go on Ce faza de cacao! Deci voi ce credeti?

20 răspunsuri:
| LoveToHate a răspuns:

Nu inteleg de ce te saruta, iti arata afectiune, etc cand are prieten.Nu se face asa(dar fiecare cu parera lui).
Sunt doua variante:a)te place si pe tine, si pe prietenul ei.Probabil,nu stie pe cine sa aleaga, cred ca i-a fost mai usor sa-l aleaga pe el decat pe tine pentu ca ea este deja prietena lui.(nu stiu daca m-ai inteleslaughing)
b)crede ca esti un fraier si a vrut sa-si bata joc de tine

| LoveToHate a răspuns:

Nu inteleg de ce te saruta, iti arata afectiune, etc cand are prieten.Nu se face asa(dar fiecare cu parera lui).
Sunt doua variante:a)te place si pe tine, si pe prietenul ei.Probabil,nu stie pe cine sa aleaga, cred ca i-a fost mai usor sa-l aleaga pe el decat pe tine pentu ca ea este deja prietena lui.(nu stiu daca m-ai inteleslaughing)
b)crede ca esti un fraier si a vrut sa-si bata joc de tine

| Albertooo explică (pentru LoveToHate):

Varianta a2-a nu prea ai nimerit-o...dar e parerea ta

| LoveToHate a răspuns (pentru LoveToHate):

N-am nici o parere despre tine.Eu doar ti-am dat doua variante de raspuns.Tu alegi care e cea corecta.happy

| Albertooo explică (pentru LoveToHate):

Oricum de la faza aceea am ignorat-o total...Nu ma mai intereseaza daca ma place sau nu, eram doar curios de ce a s-a comportat asa.

| EnvyU a răspuns:

Vand happy nu le mai lua in serios, orice ti-ar face, NU LE MAI LUA IN SERIOS. ceva de genu mi-a facut si o amica, am adus-o acasa dupa ce am iesit in oras cu amicii, ea nu putea sa ajunga acasa ca sta pe langa Bucuresti si nu mai era maxitaxi. Ne-am bagat in pat sa dormim dar eu nu puteam sa dorm si am inceput sa ii fac masaj, sa o sarut pe gat, ea nimic si dupa juma de ora s-a intors si a sarit pe mine, ma lasa sa o mangai peste tot, ziceai ca mai are un pic si are orgasm. Nu am facut nimic, nici nu ma lasa sa o sarut, ce sa ii faci? happy daca pui la suflet si iei in serios o sa fi dezamagit daca nu e ce ai vrut tu asa ca nu te mai astepta, sa nu mai ai asteptari de la fete ca sa nu ramai cu buza fripta.

| Albertooo explică (pentru EnvyU):

Cu ea in pat si nimic?oh go on hai ca asta e tare!

| neutrino a răspuns:

S-a jucat cu tine si tu deja ai luat-o razna. Trezeste-te, mai exista si lucruri normale pe lumea aceasta!

| Albertooo explică (pentru neutrino):

N-am loat-o deloc razna...Sincer m-a atras mai mult fizic:X daca ma intelegitongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu pot sa inteleg asta...chiar daca sunt fata. poate vroia sa fiti doar prietenii.dar in fine oh go on.ce sa cred? sincer, Nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci, concluzia este ca ai nevoie de o carte de limba romana.
Fetele "bune" rau, de varsta ta sunt doar niste pitipoance care au impresia ca sunt femeile fatale ce pot jongla cu sentimentele oricui.

| Albertooo explică (pentru anonim_4396):

Cum ai ajuns tu la concluzia asta ca as avea nevoie de o carte?

Răspuns utilizator avertizat
| Mozurov a răspuns:

De ce ai intrebat-o asta? Trebuia sa o saruti. Tipa poate ca are iubit dar ii place de tine.

| BiancaBaby a răspuns:

Cred ca a vrut sa-si bata joc de tine

| andrey663 a răspuns:

Dar daca ea te pupa de ce nu ai pupat-o si tu? O rezolvai si apoi nu mai erai dezamagit.

| Albertooo explică (pentru andrey663):

Pai na, am asteptat momentul oportunlaughing)

| amaliaamely a răspuns:

Buna! deci afara supaarre dar afzele astea fac doar curvele..SCz de expresie.dar a vrut doar sa se distreze de tine sa se foloseasca de tine...
Sper ca te-am ajutatbig grin