Normal ca dupa 33-35 ani sansa e mai mica, ca majoritatea is luati/luate.
Daca nu ai facut relatie cel mult la primul loc de munca, sunt mari sanse sa ramai singur.
Pai am caz clar om de 44 ani care cauta de cam 4 ani partenera si nimic din cauza fizicului, le are el pe celelalte dar degeaba, cand iese cu vreuna, aia nu simte nimic pentru el.
De ce l-o bifa la matriomoniale acolo nu am inteles, dar l-au mai bifat, a iesit cu vreo 15 pana acum din 300 cu care a stat de vorba face to face acolo.
Asa ca aia e, simtitul ala apare daca ai fizic, nu daca esti destept, daca ai job bun, casa, masina, te imbraci bine, te porti bine, discuti bine.
Dar... dupa 60 ani in colo va fi bine ca nu mai conteaza fizicul si va gasi clar partenera de viata, asa ca aia e, mai in gluma mai in serios.
Ba s-ar putea sa mori virgin, ca fara fizic cat de cat atractiv, nu prea simte vreuna ceva pentru tine.
Si daca sta, sta asa aiurea ca nu are pe altul, deci nu va simti ceva pentru tine, si iar nu iti convine (cum sunt majoritatea relatiilor astea de le vezi tu si cu parteneri din astia mai nearatosi). Eu ma refer la relatie ca lumea.
Eu am un prieten cu care m-am intalnit in liceu in clasa a X-a, cand a venit la noi. Tipul e fotbalist si e foarte aratos(aproape model chiar). Inca din prima zi, s-a indragostit una pe loc de el, iar el nici n-o baga in seama(nu era timid, dar nu o placea el).Asa ca da, este destul de clar ca fizicul face toata diferenta.Ca practic el nici nu schimbase un cuvant cu ea, dar ea era nebuna dupa el!
Pai exact, deci sa nu ne mai mintim, ca tot zicea Rosalia pe aici ca nu si nu, ca vb eu prostii, si ca am eu obsesie cu asta, si ca si LoveSleep a zis la fel, pai daca ala zice o prostie trebuie sa credem? Ambii contrazic realitatea.
Ca si ei fac la fel precis.
Si daca tot zic, zic pentru ca-s topicuri diferite pe cam acelasi subiect, si nu stiu unii de altii, iar fiecare vede ca am zis pentru prima data acolo.
Mai zici la fel si la useri diferiti de pe acelasi topic ca sa fie notificat ca i-ai zis, si asa se poate uita la ce ai zis daca vrea, altfel poate nu mai revine pe topic sa vada nestiind ca i-ai zis si pentru el, o sa vada doar ala caruia i-ai scris.
Asta asa pentru cineva care tot a zis ca zic acelasi lucru, pai se necesita, i-am explicat si tot nu a priceput.
Si pana la urma daca realitatea este acelasi, normal ca zic acelasi lucru.
Si abia dupa aia daca fizicu trece examenul, conteaza restul, ca sigur ca fizicul nu ajunge pentru ceva serios.
Dar fara fizic, adios, nu mai conteaza nimic, de aia am zis ca fizicul e proba eliminatorie.
Asta e natura umana si am si explicat de ce este asa, ca sa se inteleaga clar de unde vine, tot n-au inteles unii, desi si lor li se intampla acelasi lucru dar nu recunosc sau nu se prind.
Unii au frustrari si nu recunos ca-si neaga singuri asta dat fiind ca au suferit dupa unu/una misto la fizic pe care il placea f mult si ala/aia nu i-a bagat in seama.
Sau ei nu au fizic si nu-s bagati in seama, si neaga ca sa fuga de adevar.
Mereu astia de nu au potential fizic, unii asa mai fraieri se mint ca, conteaza doar ce au ei, si sa zica ca alalalt e prost ca se ia dupa fizic, ca unu destept nu se ia dupa asta, ca n-au dat ei inca de ala destept care sa aprecieze doar restul, adica sa nege ca problema e la ei (chiar daca nu-s vinovati pentru asta).
Cand si uratii si uratele se uita la fizic prima data si asta vor si ei.
Si desteptii si nedesteptii la fel. Pai amicu meu alfa are pe una cu doua facultati mare om in banca, misto fizic, si el nu are studii superioare, castiga mai putin ca ea, nu e nici o problema, si nici bani nu avea, nici masina cand l-a luat, nici casa nu avea, statea cu parintii intr-un ap cu 2 camere.
Cand s-au cunoscut prima data, ea era studenta la drept, el nu avea nici macar bacul, l-a dat abia dupa 10 ani.
Si amicu meu alalalt fara fizic, are facultatea de info, are bani grei, job sigur si cautat, casa lui, masina lui de 20000 euro, se poarta okey, se imbraca okey, si cucu!
Ambii au 44 ani, deci aceiasi varsta.
Toate fetele cu care a iesit asta cu fac, nu simteau ceva pentru el! Da, le placea cum se purta, ca se duceau colo colo, dar nu simteau nimic.
Si unele nici ele nu stiau ce si cum, ieseau cu gandul ca poate o sa simta (tot din astea care nu au fost luate de nimeni ca lumea), nu stiau ca simtitul fara fizic nu apare.
Si astea-s doar doua cazuri, dar asa is mai toate, ma refer la relatie ca lumea, nu la relatii goale (ala de vedeti voi fete mai misto cu din aia fara fizic, care ii ia asa ca vor o familie si copil, si nu a avut noroc sa o ia/sa il ia altul).
Acolo nu simte nimic pentru tine, deci mare greseala "aaa uite, aia urati ce gagici au unii".
Iar la barbatii misto cu uratele, aia au hibe ascunse si nu au stat cu una misto ca aia nu a stat cu el, asta daca ea nu are bani, daca are, e clar. Iar aia uratica fiind moarta dupa el, accepta sa o si bata si sa nu aiba nimic in cap (asta apropo de faza ca trebuie sa stii sa te porti, de multe ori nu trebuie).
Adică vrei să spui că pe lumea asta există doar bărbați care nu au un aspect fizic ok? Femei nu?
Sau ai prefera să mori singur decât să te cuplezi cu o femeie similară ție (ca fizic și inteligență)?
Sau așa ceva e inacceptabil?
Cum adica ce legatura are fizicul cu singuratatea si virginitate? Pai daca nu atragi fizic deloc (figura), nu vei fi placut de eventuale partenere, deci risti sa ramai singur si virgin.
Fizicul e proba eliminatorie, si abia apoi urmeaza celelalte.
Asta nu cred ca vrea nimeni.
Ha ha ha.
Ma faci sa rad.
Nu ai vazut pana acum barbati urati, in varsta alaturi de pustoaice superbe!
Aia au bani+nu sunt placuti cu adevarat
Ai perfecta dreptate, dar nu mor virgini!
Pai da, dar nu stiu cati ar fi dispusi sa fie intr-o relatie artificiala.Eu mai bine raman singur decat luat pentru bani!
Tocmai i-am explicat colegului Filosoful, e asa (iti zic si tie ca sa primesti notificare ca am zis daca vrei sa vezi ce iti zic, poate nu vezi ca i-am scris lui):
Aia urati cu pustoaice superbe ori au bani, ori daca nu au este relatie de carton, aia nu simte nimic pentru el, aia l-a luat ca nu a luat-o nimeni decat de picioare, si vrea si ea familie si copil (pentru ca unele au obsesie sa aiba copil si ar face in final orice pentru asta), si sta asa.
Si poate are si ea probleme de caracter sau de altele, dar uratelu ii suporta toate magariile ca e mort dupa ea.
Cam asa, deci nu rade, ca razi de pomana.
Nu poti contrazice tu natura umana.
Am inteles, nu stiai pana acum, acum stii cum e cu uratii si frumoasele, sau uratele cu frumosii (in cazul asta el are probleme si una misto nu sta, asa ca aia urata il tolereaza).
Cine cunoaste si a mai citit psihologie evolutionista, cine cunoaste natura umana, stie astea, i se leaga logica de la sine.
"că șansă să mori singur și virgin tine de aspectul fizic?"
Ce treaba ai tu cu filozofia?
Nu ti-ai gasit omul potrivit.
Raspunde doar la intrebare.
N-a zis ca are treaba cu filosofia.A zis ca mi-a explicat mie cum sta treaba.Si are dreptate, e ceva perfect logic si usor de inteles!
Ai inteles gresit, nu am zis de filosofie ci am zis ca i-am explicat si lui filosoful adica colegul nostru de aici. Ca asa e, nu am eu treaba cu filosofia.
Ai spus ca i-ai explicat filosofului(mie)cum sta treaba.Probabil a inteles gresit.
Da, a inteles gresit.
Perfect.
CITEȘTE DE 100 DE ORI că nu am decât 5 postări pe zi.
Eu am cunoscut oameni - O R I B I LI - care făceau sex de la 17 ani.
Om - ARS PE FAȚĂ - la 18 ani în demolări când a luat foc un subsol de la o casă care urma să fie demolată FĂCEA SEX cu noi când mergeam la femei.
Nu avea nici un stres sau rușine că era ars pe față și nici o femeie NU spunea ceva când îl vedea pe ăla așa.
Ăla după 20 de ani se ducea la lucrări de renovat apartamente cu alții și s-a făcut meseriaș care punea gresie și faianță.
S-a ÎNSURAT cu una mai modestă și a făcut și copil.
Alții ORIBILI ca bărbați am cunoscut și unde lucram și în alte părți și NICI UNUL nu avea probleme să aibă femei sau să se însoare și să facă copii.
Unii erau oameni de nivel aproape 0 ca avere, venituri, frumusețe ca bărbați, stăteau și 7 oameni în 2 camere și erau extrem de săraci TOȚI din familiile lor.
Ceva la EXTREMĂ în familiile lor sărace - surorile lor sau verișoare erau EXTREM DE FRUMOASE și ele învățau și ajungeau doctorițe, avocate, profesoare și se măritau cu oameni realizați ca ele.
Cei care scriu pe site-ul ăsta că NU găsesc femei și sunt VIRGINI la 20 de ani sau 25 de ani sau 30 de ani au o - RUPERE DE LUMEA REALĂ.
Lumea lor e LIMITATĂ la niște rânduri scrise uneia frumoase pe internet ca mesaj și ei așteaptă ca una ca aia să spună - vreau să fiu cu tine, vin acum la tine să facem sex.
Un site ca ăsta DISTRUGE TOTAL orice șansă a unui bărbat să scape de VIRGINITATE.
DE CE?
- răspund la întrebări tot VIRGINI
- cei care răspund îi trimit la PSIHOLOG pe ăștia virgini
- fetele care răspund virginilor aici au probleme extrem de mari psihice și astea sunt VIRGINE din cauza bolilor mintale pe care le au.
Eu îți spun și ție și la ceilalți VIRGINI care citiți site TPU - vă DISTRUGE PSIHIC de tot site-ul ăsta și vă face mai LEGUME decât sunteți.
ÎNCHIDEȚI telefoanele sau calculatoarele și după câteva luni DUPĂ ce UITAȚI ce ați citit pe site-ul ăsta o să începeți să deveniți oameni NORMALI PSIHIC și o să începeți să căutați în LUMEA REALĂ fete și femei.
DACĂ o să citiți zilnic ce se scrie pe site-ul ăsta de
- VIRGINI
- oameni divorțați de 30 - 50 - 60 de ani care și ăștia sunt bolnavi psihic că sunt SINGURI la vârstele astea
- fete între 18 - 28 - 30 de ani VIRGINE și cu GRAVE probleme la cap
- niște unele divorțate de 40 - 50 - 55 de ani care și astea au mari probleme la cap
O să vă TÂMPIȚI de tot și NU o să rezolvați nimic.
Tocmai de asta am și postat asta
Lăsat-o tată în banca lor că nu toți trebuie să câștige
E o postare realistica pentru toti
Eu nu sunt nici urat nici virgin, pentru care toti?
Toți din grup
Care grup? grupul virginilor la 30 de ani?
Mă amuză tipii aia doi ( nu zic de Ray ) filosoful și celalat de tot comentează chestii depresive de zici că ești pe /adv
Noi zicem doar adevarul
Gândește-te așa și în varianta ta ai opțiuni sa " nu fii " urat. Mușchii + câteva opțiuni în îngrijire și de alea cu operatie estetică nu menționez că nu sunt fan ( și nu am nevoie ).
Asta e de cand lumea RAY, poti recopensa handicapul asta, printr-un job bine platit, sau un anturaj cat mai deschis sa gasesti pe cineva si sa fiu sincer cu tine eu unul fiind virgin la 30+ numai simt nevoia de a avea o familie, dar o femeie care s-a frecat prin toate paturile pana la 24-26 de ani ce sanse sa iti dea tie cand ai experienta doar la laba! sansele sunt relativ 85% din 30 de ani daca nu te duci sa faci sex pe bani, parerea mea, ca iar apar feministele prin comentarii si zic ca nu e asa, sa le-o zica lu Mutu