Ideea e ca el te place, te considera draguta dar trebuie sa intelegi ca a fost dupa o relatie lunga. Inca mai are sentimente pentru fosta, chiar daca nu e iubire in cea mai pura forma. Vorbeste cu el in continuare, dar lasa-l pe el sa iti spuna ce vrea de la tine. Crede-ma ca e greu ca dupa o relatie lunga sa te implici imediat. Tu ai putea crede ca el se joaca doar cu tine, cand el chiar vrea ceva serios. E greu sa se implice emotional la inceput, deci asta ar fi o provocare pentru tine. Crede-ma ca e mai bine sa nu te implici emotional prea mult. Poti sa faci asta dupa ce el iti arata ca tine la tine. Sigur ca ai o sansa, dar trebuie sa ai rabdare deoarece relatia poate scartai la inceput. Eu am avut o astfel de relatie. Practic o astfel de relatie se poate numi relatie in trei. Dupa un timp acel al 3-lea ( intrusul, fostul / fosta ) va disparea. Pana atunci trebuie o rabdare de fier si intelegere. Bineinteles trebuie si cate o discutie serioasa pentru a lamuri situatia. Daca el chiar vrea sa mearga mai departe sau vrea sa mai incerce cu fosta. Cel mai corect ar fi sa fie lamurite lucrurile de la inceput.
In urma unei despartiri, raman doua epave. Si din celalalt fost cuplu, altele doua... Este foarte greu ca o epava sa o poata sprijini pe cealalta. Incearca, dar cu mult tact si fara sa te implici foarte tare emotional. Cel putin pentru inceput trebuie sa iti dozezi sentimentele. Crede-ma, dupa o despartire grea, nu mai ai nevoie prea recent de o alta suferinta. Si, la urma urmei, din fiecare relatie invatam cate ceva, asa ca analizeaza ce a fost si de ce s-a terminat si incearca sa nu mai lasi, pe viitor, sa se intample la fel. Evita sa mai aplici atitudinea care te-a dus la despartire. Sanse exista si, probabil, ca si el gandeste ca tine: vrea o schimbare. Ofera tu, daca de tine depinde, o sansa vietii. Trebuie sa mergi si pe premiza ca, in aceasta viata, nimic nu este intamplator. Cine stie?
Incercarea vine n-are!
Daca iti place. incerca sa ai ceva cu el. dar daca ceva nu merge. Inseamna ca el o sa se impace cu fosta. si va trebui sa renunti!
Te poti implica dar sa nu inchizi niciodata ochii. Fii atenta si fa doar ce iti doresti tu (cu el).
Ce vrea el este absolut normal, dupa ce se termina ceva ce a durat si s-a investit sentimente, este foarte greu cu punct si de la capat. Daca il vrei iti trebuie o rabdare de fier si multa intelegere, pentru ca pe parcurs vei "repara" ce altcineva a stricat. Sanse sunt acum depinde de tine in ce masura vei reusi, dupa cum vei pune problema si de cat tact vei da dovada.
Nu stiu ce sa cred adica... el a avut o relatie de 6 ani! Inseamna ca a fost ceva iubire intre ei asa ca ai grija sa nu se razgandeasca!
Eu cred ca ar trebui sa incerci, macar o saptamana sau 2. la urma urmei viata trebuie traita.
poate dupa ce s-a despartit de fosta lui cauta alinare in alta parte si cu siguranta asta face
sfatul meu : incearca sa-l cunosti mai bine si daca, crezi ca se merita goo for it