| B3lla a întrebat:

Recent am cunoscut un baiat. Din comportamentul si din vorbele lui eram sigura ca ma place, ba chiar a fost si primul sarut. Dar dupa 2 zile imi zice ca nu putem fi impreuna, ca doar ma voi chinui cu el, ca nu vrea sa ma supere si chestii de genul acesta. Oare sa fie acesta un motiv sau este si altceva? Eu chiar il plac si vreau sa-i fiu alaturi mai ales ca acum are si unele probleme. A zis ca dupa vacanta mai vedem ce facem, ca nu vrea sa ma lase asa in vant. Sa mai sper la ceva sau sa-l uit?

Răspuns Câştigător
| noktambul a răspuns:

Poate ca baiatul chiar are niste probleme care nu-i lasa loc pentru a se implica intr-o relatie. Si atunci inseamna ca e un baiat cu bunsimt si ca ar merita sa fii mai aproape de el. Dar s-ar putea si sa nu aiba niciun fel de probleme, sa o faca doar pe interesantul si sa te testeze. Si in cazul asta nu se merita sa te implici. Afla cumva daca problemele lui sunt reale sau doar inventate. Bafta!

6 răspunsuri:
| bsorynovidiu a răspuns:

E altceva, ALTU!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-l mai usor e frustrat de ceva probabil sta prost cu banii happy

| MariusPopa a răspuns:

Sincer? happy Uital. Daca se intampla asta dupa 2 ani de prietenie asi fii inteles. dar dupa 2 zile... uita`l dragutzo si nu te mai uita inapoi.
Bafta.

| GyeBaek a răspuns:

Pai incearca sa vorbesti cu el mai pe larg despre acest subiect. dar zic ca amandoi trebuie sa veti o perioada lunga de prietenie ca sa va dati seama daca este posibil sa aveti o relatie.

| Alexandra_8746 a răspuns:

Buna, daca baiatul ala te-a pupat asta inseamna ca te place, dar poate a facut sa sufere cateva fete si nu vrea sa ai dsi tu aceiasi soarta poate ca tine mai mult la tine decat a tinut la el, sau are o alta pritena, sau parinti nu-i permit o prietena.
Sper ca te-am ajutat!

| Anablondyi a răspuns:

Eu zic sa incerciwinkingwinking dar intre timp mai pescuieste altceva ca sa nu ramai asa pe dinafara daca asta nu vrea cu tinewinking