| Otto19 a întrebat:

Recent am iesit din o relatie, mi-am facut niste prieteni, iar iubita unuia dintre prieteni imi da mesaje pe Facebook, vorbim pana dimineata, am iesit ne-am plimbat, nu vreau sa fiu un jegos sa ii fur prietena, i.am mai zis sa aiba grija de ea, nu am mai vorbit cu ea din respect pentru prietenul meu, i.am spus dar ea tot se da la mine, i.am propus in gluma sa facem sex si a fost de accord, este totul o incurcatura, vreau sa stiu ce sa fac cu prietenul meu sau daca merita sa stric o prietenie recenta?
Sa fiu cu ea?
Multumesc pentru sfaturi

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

De ce nu-i spui la prietenul tau asta?

| mudokins78 a răspuns:

Nu face asta Fenus!
Fete mai găseşti, prieteni mai greu!
În plus dacă mai şi locuieşte pe lângă tine prietenul, e aiurea să treci cu futtătura lui pe lângă el, şi să rânjească fasolea la tine! (Decât că nu ţi-ar spune-eu am futtut-o primul).
Urât!
Eventual spune-i prietenului cum ţi-a făcut propunerea şi nu vrei să îl pierzi de prieten din cauza ei!
Te va sălta mult in ochii lui.
Sau poţi fi un nenorocit şi să pui pulla şi pe ea şi pe el! (Gang/bang)
Succes

| PersonajFictiv a răspuns:

Gandeste-te ca esti tu in locul acelui "prieten" al tau si da-ti seama daca e ok sau nu.

| PersonajFictiv a răspuns:

Femei cu care sa ti-o tragi gasesti, prieteni buni si oameni ok mai greu.
Ii spui ca se da aia la tine, daca ii esti prieten bun.
Fie vorba intre noi, daca ar merge ok relatie dintre ei nu s-ar da la tine si nu ar sta cu tine pana dimineata si nici nu ar accepta cand i-ai zice ca vrei sa i-o tragi.
Ori lucrurile merg foarte prost intre ei, ori e o fata care nu se multumeste cu unul singur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E prietenul tau si nu trebuie sa faci asa ceva, asa cum discuta cu tine si e de accord sa faca sex, ce ar impiedica-o si cand va fi cu tine sa caute pe altcineva. Prieteniile sunt rare acum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai nevoie de timp pentru a te tamadui, nu te arunca in alta relatie, cu atit mai mult cu iubita prietenului tau, vei avea de suferit.

| AnoAnonima0 a răspuns:

Poti sa i-o bagi in gaurica.Dar cand se va supara prietenul tau pe tine sa nu vii aici pe site sa "plangi".

| PIPER23 a răspuns:

Am solutia perfecta pentru tine, insa ai nevoie de putin curaj, si te vei alege si cu prietenul si cu gogoșica ei.

Ii spui tovarasului tau ca a lui femelă se da la tine si ca te vrea gol. El desigur ii va da cu vant. Apoi ea va veni la tine sa iti ceara explicatie, insa tu ii spui ca ai facut'o pentru voi, ca sa va puteti intrupi fara remuscari prietenesti. Desigur ca prietenul tau nu va mai avea ce sa iti reproseze dupa ce i'a dat papucii.

Fii destept!

| AnoAnonima0 a răspuns (pentru PIPER23):

După ei poate se vor împăca și tot el cade în plasa.Deci mai bine sa își vadă de treabă că tot el pierde.Cred că e un mare troll la ce întrebări pune.