| Laurentiu19981998 a întrebat:

Recent eu si prietena mea ne.am "jucat" putin(am simulat un act sexual)Ea era goala si eu ramasesem cu lenjeria pe mine.Dupa ce am incheiat am ejaculat, cred ca dupa lenjerie sperma a ajuns in zona vaginului. Exista riscul ca ea sa ramana insarcinata? Mentionez ca e virgina.Astept raspunsuri urgent.

9 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Riscul e mic, dar exista. Depinde ce ati facut. Cel mai bine ar fi sa discutati cu un ginecolog. Daca doctorul va considera ca riscul e mare, va va prescrie pastila de a doua zi. Daca nu vedeti ginecologul, un test de sarcina la 21 de zile de la contact, aplicat conform instructiunilor, va va lamuri.

| Laurentiu19981998 explică:

Pai asta e ca nu am facut nimic, doar ne.am frecat unu de celalalt si eu am ejaculat si ea fiind deasupra dupa boxerii mei cred ca ajuns si putin acolo

| Aditzu a răspuns:

Tu ti-ai dat drumul in chiloti?! daca da si doar v-ati frecat putin dupa si s-a udat putin de la sperma la suprafata v., nu exista nici un risc.

Riscul exista daca sperma exista in v. nu pe el... sa fim seriosi.

Dar pentru datile viitoare cand decideti sa o faceti, Durex!

Bfta!

| Lolila11 a răspuns:

S-ar putea. Riscul exista. Eu cred ca cel mai bine e ca prietena ta sa se duca la ginecolog. Dar za fiti mai atenti pe viitor. Folositi prezervative.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Doar voi ştiţi EXACT ce & cum aţi făcut :)

Dacă lichidul seminal ( sperma ) sau lichidul preseminal intră în contact cu secreţia ei vaginală, atunci EXISTĂ risc de sarcină!

Secreţia vaginală facilitează pătrunderea spermatozoizilor în vagin!

"Este important de retinut faptul ca o femeie poate ramane insarcinata cu un himen intact si fara un contact sexual direct (penetrare)!
Contactul dintre sperma si zona genitala poate facilita patrunderea spermei in vagin si instalarea unei sarcini.
Un himen intact nu trebuie considerat metoda contraceptiva!"
- SURSA :
http://www.sfatulmedicului.ro/......ninei_7764

Vezi alte DETALII la linkul :
http://www.tpu.ro/......mai-mul-i/

Vezi alte detalii despre lichidul preseminal la linkul :
http://www.clopotel.ro/......r-141.html

Toate cele bune.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Stai b re calm ca nu se ramane gravida prin lenjerie.
Asta in caz ca nu ti-ai dat deloc jos lenjeria, iar cuculetul tau nu a iesit din chilotel.
Mai multa grija si atentie pe viitor.
O zi bunahappy

| corbulalbrosu a răspuns:

Nu intrati in panica fara rost. Acea umezeala trecuta prin lenjerie putea sa-i umezeasca zona vulvara insa in nici un caz nu se putea sa-i patrunda in vagin.Sa fim seriosi este mult prea mica probabilitatea de a nimeri acea gaura minuscula din himen incat asa ceva sa se intample in realitate.De asemenea se pune intrebarea daca ea a fost in perioada fertila, deoarece o minune doar in acest caz s-ar putea intampla. Altfel toata discutia este inutila si indica doar o nejustificata paranoia.

| Doub a răspuns:

Aha, mai jucati-va voi mult asa.winking

| Emilian65 a răspuns:

Daca sperma a luat contact cu interiorul vaginului sunt sanse sa ramana gravida, daca era in perioada fertila.