Vrei să-ți răspundem la o poveste inventată?
Existau niște tufișuri de care nu puteau să te vadă dar tu puteai să-i vezi?
Doi tineri care s-au apucat să facă sex într-o zonă populată cu oameni care se plimbau? 30 de minute, dezbrăcați pe jumătate?
Nici eu nu sunt în România dar îmi dau seama că fabulezi.
Intrebarea mea este de ce intrebi despre femei? De ce nu intrebi si despre barbati?! De ce curiozitatea ta este numai despre femei?
Adevarat sau inventat nu prea conteaza. Sexul in public e practicat de cupluri. Acum ceva timp era un video cu 2 rusi care faceau sex in tufis si o tanti care le dadea bataie.
Se face sex pe scara blocului, in lift, in tren, in parc, pe plaja, in wc-ul avionului etc.
Motivele sunt diverse: exhibitionism, un plus de adrenalina, dorinta de libertate, nevoia de schimbare etc.
Secretul pare insa sa fie secretia de dopamina dupa o reusita, poate apare o stare de euforie. Euforie + orgasm = placere maxima
Pe de alta parte schimbarea creste dorinta sexuala, o aventura cu iubita sau nevasta in parc fac sexul mai placut si se sparge monotonia.
Imi dau seama cat de rau iti pare ca nu ai luat si tu parte la actiune dar na, cine te-a pus sa mergi pe balta aia, naspa
Mutubal întreabă: