| Ovi55 a întrebat:

Recent, în timp ce mă aflam singur, la pescuit, pe o mică plajă din Franța pe timp de seară, am zărit o tânără alături de un tânăr care s-au așezat la vreo 20 de metri de locul unde mă aflam eu, ei neputând să mă observe pe mine deoarece existau niște tufișuri în locul acela. După aproximativ 20 de minute, tinerii ăia au început să facă sex și acea tânără scotea niște gemete specifice dar destul de puternice încât să aud atât eu, cât și ceilalți oameni ce se plimbau pe lângă locul respectiv. Erau ambii semi-dezbrăcați, iar tot actul lor de iubire a durat în jur de 30 de minute după care, s-au îmbrăcat și au plecat. Ceea ce eu vreau să știu (sau aș vrea să știu) și ce mă întreb eu frecvent este:
De ce unele femei au un comportament de genul acesta și se angajează în acte atât de intime seara, în aer liber și prin locuri publice (de ex. plajă, pădure, în mașină)? Nu este pentru prima dată când, întâmplător, am ocazia să surprind astfel de scenarii în rândul tinerilor și nu că mi se pare ceva absurd, pentru că nu este nici absurd și nici anormal ca ei să facă sex, însă de ce fac chestia asta în afara dormitorului și mai ales în locuri publice? Credeți că educația și nivelul de cultură joacă vreun rol în privința unui astfel de comportament? Credeți că femeile de acest gen, adică femeile care se angajează în acte sexuale în locuri publice au o problemă de natură mintală, ca de exemplu nimfomanie, dependență de sex, consum de substanțe șamd? Ps. Doar în străinătate am văzut astfel de scenarii, iar cât am stat în România nu am văzut niciodată tineri/tinere să facă sex în locuri publice. Credeți că naționalitatea, religia și educația (repet) stau la baza acestui tip de comportament?

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Multa imaginatie ai baiete! laughing

| Hammurabi a răspuns:

Vrei să-ți răspundem la o poveste inventată?
Existau niște tufișuri de care nu puteau să te vadă dar tu puteai să-i vezi?
Doi tineri care s-au apucat să facă sex într-o zonă populată cu oameni care se plimbau? 30 de minute, dezbrăcați pe jumătate?
Nici eu nu sunt în România dar îmi dau seama că fabulezi. laughing

| Miruna333 a răspuns:

Intrebarea mea este de ce intrebi despre femei? De ce nu intrebi si despre barbati?! De ce curiozitatea ta este numai despre femei?

| Decebal a răspuns (pentru Miruna333):

Miruna, noi bărbații suntem gata să facem sex oriunde, și aproape cu orice femeie. Voi, femeile, ar trebui să fiți mai atente și să aveți mai mult bun simț, pentru că sunteți generatoare de viață, mame etc.

| Miruna333 a răspuns (pentru Decebal):

Poftim?rolling on the floor)))) Glumesti, nu? Sper sa ești steril la ce gandire ai. Rămâi tu cu bun simtul. Sunteți gata de sex oricand, cu oricine, ca nu aveți când va trebuie. Și noi suntem gata oricand, dar nu cu orice marțafoi happy Suntem mai selective și asta e super hot.

| anonimuIl a răspuns:

Ce ai văzut tu și ai auzit e normalitate pentru ăia.

| seth2016 a răspuns:

Adevarat sau inventat nu prea conteaza. Sexul in public e practicat de cupluri. Acum ceva timp era un video cu 2 rusi care faceau sex in tufis si o tanti care le dadea bataie.

Se face sex pe scara blocului, in lift, in tren, in parc, pe plaja, in wc-ul avionului etc.

Motivele sunt diverse: exhibitionism, un plus de adrenalina, dorinta de libertate, nevoia de schimbare etc.

Secretul pare insa sa fie secretia de dopamina dupa o reusita, poate apare o stare de euforie. Euforie + orgasm = placere maxima

Pe de alta parte schimbarea creste dorinta sexuala, o aventura cu iubita sau nevasta in parc fac sexul mai placut si se sparge monotonia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Educația,lipsa educației fac oamenii să fie tare primitivi, de aici și dependenta de narcotice, alcoolul etc. Poate au ca fantezie să facă sex in astfel de locuri specifice.

| LonelyGuy07 a răspuns:

Imi dau seama cat de rau iti pare ca nu ai luat si tu parte la actiune dar na, cine te-a pus sa mergi pe balta aia, naspa