Sincer, un baiat care te saruta asa, pe nepusa masa, fara sa aveti o relatie e putin probabil sa-si doreasca o relatie. Sarutul este, pentru majoritatea oamenilor, un gest intim, incarcat de emotii. Rareori am intalnit oameni dispusi sa se sarute cu persoane practic straine, tocmai fiindca nu isi doresc sa faca gesturi atat de intime cu oameni la care nu tin foarte mult. Voi v-ati potrivit la capitolul asta (in sensul ca puteti terce la intimitati fara sa aveti o relatie preexistenta). Nu zic ca e imposibil sa aveti o relatie impreuna, dar cred ca e greu de crezut ca veti depasi nivelul de aventura (ne satisfacem placerile unul pe seama celuilalt, dar nu ne implicam).
Da ar trebui sa treci peste toate si sa ai putin orgoliu gen cum fac si eu de multe ori imi zic urm cuvinte" nu sunt singura de pe lume, si ce? trebuie sa imi traiesc viata asa cum e, cu bine sau rele; oricum o sa se intample candva azi maine sau peste un an tot se va intampla" deci nu ai de ce sa fii timida arata-i ca chiar daca el e primul; tu esti o fata descurcareata; si stie ce vrea; asa ca sarutal atingel fa-l sa se simta bine in prezenta ta; aaa si nu te duce cu para la alte fete sau colege o sa se bage intre voi stiind ca e primul tau prieten ai grija de tine; Fundita?
Frumos
Sa speram ca vrea ceva mai serios, nu doar 1 seara de saruturi
Daca l-ai sarutat tu, desi era prima data, nu este o doza prea mare de timiditate
Ai grija ce faci. Daca si tu il placi, si el dovedeste ca te place.
:*>
AlexEjmecheru întreabă: